20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Παραμυθο… Πρόγραμμα και Θεατρικό Παιχνίδι από την Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου

Παραμυθο… Πρόγραμμα και Θεατρικό Παιχνίδι από την Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου από την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου μέχρι και το ΣάβΒατο 29 Δεκεμβρίου.

Θα σας πούμε παραμύθι …. σαν κουκί και σαν ρεβίθι !!!!

Και αφού ταξιδέψουμε σε μέρη μαγικά κ’ ονειρεμένα…..

Με το τέλος του παραμυθιού …..

θα τραγουδήσουμε και όμορφες ζωγραφιές θα στήσουμε !!!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Παρασκευή 21/12 : στις 13.00 : Παραμύθια και τραγούδια στο Σπίτι του Αη Βασίλη από το Στέλιο Καρατάσο και τη Ντίνα Καλογεροπούλου.
Σάββατο 22/12 στις 13.00 : Παραμύθια και τραγούδια στο Σπίτι του Αη Βασίλη από τη Χριστίνα Μπούνου και την Κατερίνα Δελοπούλου.
Κυριακή 23/12 στις 13.00 : Παραμύθια και τραγούδια στο Σπίτι του Αη Βασίλη από το Στέλιο Καρατάσο και την Κατερίνα Δελοπούλου.
Πέμπτη 27/12 στις 12.00 : Θεατρικό παιχνίδι με τραγούδια και ζωγραφιές στο Σπίτι του Αη Βασίλη από τη Αναστασία Σταμούλη.
Παρασκευή 28/12 στις 12.00 : Παραμύθια και τραγούδια στο Σπίτι του Αη Βασίλη από την Κατερίνα Δελοπούλου και τη Ντίνα Καλογεροπούλου.
Σάββατο 29/12 στις 12.00 : Παραμύθια και τραγούδια στο Σπίτι του Αη Βασίλη από την Κατερίνα Δελοπούλου και τη Ντίνα Καλογεροπούλου.

Περισσότερα Άρθρα

Ανοιχτό από αύριο το Άγιον Όρος για τους προσκυνητές

Έτοιμο να υποδεχτεί εκ νέου προσκυνητές θα είναι από αύριο το Άγιον Όρος με ανώτατο όριο δεκαπέντε άτομα ανά ιερά Μονή, πέντε ανά Κυριακό έκαστης Κοινοβιακής Σκήτης, δύο ανά Κυριακό Ιδιορρύθμου Σκήτης και ένα ανά Ιερό Κελί, Καλύβη ή Ησυχαστήριο, όπως αναφέρει με απόφαση της η Ιερά Κοινότητα. Βάσει της εγκυκλίου απαγορεύεται αυστηρώς η μετακίνηση […]

Γρίφος ο θάνατος του καπετάνιου

Σε άλυτο γρίφο εξελίσσεται ο θάνατος του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου τον Δεκέμβριο του 2014 στην Ερμιονίδα, καθώς στη δίκη για την πολύκροτη υπόθεση που συνεχίζεται σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ναυπλίου κατέθεσε ο ιατροδικαστής ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας! Ο άτυχος 42χρονος πατέρας ενός κοριτσιού βρέθηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού […]