19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του Loutraki Festival 2020

Το πρόγραμμα του φετινού Loutraki Festival 2020 –το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε όλο το εύρος το Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, από 1η έως 12 Αυγούστου- παρουσιάστηκε σε συνέντευξη Τύπου, προχθες, Δευτέρα 29 Ιουνίου, στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου.

Στο φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνονται, διεθνές φεστιβάλ κλασικής μουσικής, συναυλίες rock & blues, θεατρική παράσταση, καθώς επίσης και συναυλίες με γνωστά ονόματα όπως τη Γιώτα Νέγκα στο Λουτράκι και την Φωτεινή Δάρρα στους Αγίους Θεοδώρους.

Μιλώντας στην προχθεσινή εκδήλωση, ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής, ο δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σάκης Παπαθανασίου και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ Πελοπίδας Μαυρόπουλος, τόνισαν πόσο σημαντικό είναι «να συνεχίσουν να πραγματοποιούνται σπουδαίες καλλιτεχνικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο λόγω κορονοϊού», επισημαίνοντας παράλληλα και τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνουν οι διοργανωτές, αλλά και όλοι όσοι συμμετέχουν, για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Την εκδήλωση συντόνισε ο γνωστός παρουσιαστής Αλέξης Κωστάλας και επένδυσαν μουσικά οι Χρήστος Νινιός και Γιάννης Τσελώνης.

Περισσότερα Άρθρα

Συλλήψεις χθες και σήμερα σε Αργολίδα και Κορινθία

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Συνελήφθη ένα άτομο για απόπειρα ζωοκλοπής και καταδικαστικά έγγραφα Συνελήφθη, χθες (7.4.2020) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 45χρονος ημεδαπός, γιατί αποπειράθηκε να αφαιρέσει από αγροτεμάχιο ημεδαπού έντεκα (11) όρνιθες, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς έγινε αντιληπτός. Επιπλέον, όπως προέκυψε, […]

Μαθήματα ζωής από τα άτομα με αναπηρία

Η δημοτική χορωδία Επιδαύρου συμμετείχε στην ειδική τιμητική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Επιδαύρου στο πλαίσιο της “Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία”, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αγίου Βασιλείου στο Λυγουριό, υπό την διεύθυνση του μαέστρου μας Θεοδόση Αντωνιάδη, ο οποίος μας συνόδευσε και στο πιάνο. Όσοι βρεθήκαμε στην κατάμεστη […]