19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Περίπατος με τον ΕΟΣ Τρίπολης στο Άλσος Αγίου Γεωργίου

Η εικόνα ίσως περιέχει: δέντρο, ουρανός, φυτό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης σας προσκαλεί στους απογευματινούς περιπάτους που διοργανώνει κάθε Τετάρτη!

Αυτή την Τετάρτη (15-7-2020) και ώρα 6.20 μ.μ., περπατάμε στο Άλσος Αγίου Γεωργίου.

Η ανάγνωση ποίησης κατά τη διάρκεια των περιπάτων μας, εμπλουτίζει την απόλαυση μας! Ο καθένας μας μπορεί να φέρει ένα ποίημα που του αρέσει, για να το μοιραστεί με τους υπόλοιπους!

Ελάτε στην παρέα μας, για έναν εύκολο και απολαυστικό περίπατο, ακόμα και αν η καθημερινότητα, η ρουτίνα και διάφοροι άλλοι λόγοι, σας περιορίζουν (π.χ. αν δεν έχετε πολύ χρόνο ή αν έχετε κάποια παραπανίσια κιλά) και δεν σας επέτρεψαν μέχρι τώρα να χαρείτε ένα περπάτημα μεγαλύτερης διάρκειας.

Διάρκεια περιπάτου 20 λεπτά και δυσκολία Α’ (εύκολη).

Σημείο συνάντησης των περιπάτων, το Άλσος του Αγίου Γεωργίου (στο δεξί τμήμα, στα πρώτα δένδρα προς το Δημοτικό Σκοπευτήριο).
Σε περίπτωση κακοκαιρίας, το πρόγραμμα θα τροποποιηθεί αναλόγως.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα εντευκτήρια του συλλόγου (Λαγοπάτη 43), Δευτέρα έως Παρασκευή 7.00 μ.μ με 9.00 μ.μ., στα τηλέφωνα 6955568062, 2710-232243 & 6974219674, στην ιστοσελίδα του συλλόγου, καθώς και στη σελίδα του συλλόγου στο fb ΕΟΣ Τρίπολης.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Περισσότερα Άρθρα

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ- Φωτιά στο Αραχναίο: Εκκενώθηκε ο οικισμός Γκάτζια (pics)

Δραματική εξέλιξη στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί στο Αραχναίο. Η φωτιά έχει τώρα τάσεις επέκτασης προς την πλευρά που βρίσκεται ο οικισμός Γκάτζια και ήδη δημιουργούνται αντιπυρικές ζώνες για να αποτραπεί η επέκταση και να μην κινδυνεύσει ο οικισμός. Προληπτικά πάντως πριν λίγη ώρα εκκενώθηκε ο οικισμός. Παρόντες να συντονίσουν την επιχείρηση, ο συντονιστής […]

Θεοφάνεια στο Ναύπλιο

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α   Τ Ε Λ Ε Τ Η Σ   Κ Α Τ Α Δ Υ Σ Ε Ω Σ   Τ Ι Μ Ι Ο Υ   Σ Τ Α Υ Ρ Ο Υ Την 6η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024 ημέρα Σάββατο και ώρα 10.00 για την εορτή των ΑΓΙΩΝ […]