19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Περιοδεία στην ορεινή Κορινθία του Νίκου Γόντικα (videos)

Περιοδεία πραγματοποίησε ο Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Νίκος Γόντικας στην ορεινή Κορινθία.

Επισκέφτηκε το σημείο που έχει υποστεί καθίζηση ο δρόμος προς Δάφνη και απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου δήλωσε ότι η μυθική Πελοπόννησος του κ. Τατούλη εξελίσσεται σε εφιάλτη για τους κατοίκους της. Κατήγγειλε την Περιφερειακή Αρχή, ότι σπαταλάει εκατομμύρια ευρώ σε έργα βιτρίνας και ρουσφετιών ενόψει των εκλογών και όχι σε έργα ουσίας όπως αντιπλημμυρικής, αντισεισμικής, αντιπυρικής προστασίας και αντιδιαβρωτικής θωράκισης.

Το αγροτικό κι επαρχιακό δίκτυο της Πελοποννήσου είναι κατεστραμμένο χωρίς κανένας να ασχολείται με αυτό. Οι κακοτεχνίες και οι αστοχίες στα έργα διαδέχονται η μια την άλλη χωρίς να υπάρχει απόδοση ευθυνών.

Επισκέφτηκε επίσης τη χωματερή που δημιούργησαν παράνομα προς το Σωληνάρι και ζήτησε από τον κ. Τατούλη να πει στο λαό της Πελοποννήσου την αλήθεια γι’ αυτό το έγκλημα που έκαναν στη περιοχή. Κατήγγειλε τους Περιφερειακούς Συμβούλους του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν να πάρει τα υλικά η Ολυμπία οδός για να φτιάξει το δρόμο και στη συνέχεια για αποκατάσταση του χώρου επέτρεψαν με σιωπηλή ανοχή να καλυφθεί ο λάκκος που δημιουργήθηκε με χιλιάδες τόνους σκουπιδιών με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αυτή η οικολογική βόμβα που θα μολύνει την ευρύτερη περιοχή για δεκάδες χρόνια. Ζήτησε τη λήψη άμεσων μέτρων και την απόδοση ευθυνών ώστε να αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι και να λογοδοτήσουν.

Επίσης τόνισε ότι ο λαός πρέπει να έχει όλα αυτά και όχι μόνο ως κριτήριο και να στηρίξει το ΚΚΕ σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις σε Δήμους, Περιφέρεια, Βουλή κι Ευρωβουλή.

Περισσότερα Άρθρα

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Εμπορίας Ανθρώπων

Η 30η Ιουλίου έχει καθιερωθεί από το 2013 ως Παγκόσμια Ημέρα κατά της Εμπορίας Ανθρώπων («World Day against Trafficking in Persons»), με πρωτοβουλία της ΟΗΕ, για να αναδείξει την ανάγκη για πιο αποτελεσματικά μέτρα στην πρόληψη και καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων, ενός από τα ειδεχθέστερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Η εμπορία ανθρώπων, γνωστή και με […]

Lockdown: Ποια καταστήματα θα είναι ανοιχτά και ποια κλειστά – Αναλυτικά η λίστα με τις ΚΑΔ

Το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανακοίνωσε ποια καταστήματα θα είναι ανοιχτά και ποια κλειστά, έπειτα από το lockdown. Τα νέα μέτρα θα ισχύσουν από τις 06:00 του Σαββάτου (7/11). Συγκεκριμένα το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενημέρωσε αναλυτικά για τη λίστα των ΚΑΔ που κλείνουν στο δεύτερο lockdown. Τα καταστήματα και οι δραστηριότητες που θα συνεχίσουν […]