19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Πληροφορίες και για 14ο νεκρό στο ΑΧΕΠΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, πρόκειται για έναν ηλικιωμένο, ο οποίος φέρεται να εισήχθη με πνευμονία, αλλά διαπιστώθηκε μετά θάνατον ότι είχε προσβληθεί από κορονοϊό.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό πως δύο άνθρωποι που νοσηλεύονταν στα νοσοκομεία “Αττικόν” και “Σωτηρία” εξέπνευσαν αργά το βράδυ της Παρασκευής και άλλος ένας άνθρωπος άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο “Παμμακάριστος”.

Το βράδυ της Παρασκευής οι νεκροί έγιναν δέκα με μία γυναίκα 93 ετών, η οποία νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Ρίου και παρά τη μάχη που έδωσε δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Η άτυχη γυναίκα έφερε βηματοδότη, ενώ είχε σακχαρώδη διαβήτη και αναπνευστικό νόσημα. «Κόλλησε» και κορονοϊό και κατέληξε, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους δέκα. Προερχόταν από την Ηλεία, ως επαφή με τους γνωστούς εκδρομείς από τους Αγίους Τόπους.

Περισσότερα Άρθρα

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το 1ο Σύστημα Προσκόπων Κρανιδίου

Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου, το 1ο Σύστημα Προσκόπων Κρανιδίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Κρανιδίου. Η βραδιά είχε διπλό χαρακτήρα, γιατί είχαμε την ευκαιρία να τιμήσουμε δικούς μας ανθρώπους, σε αναγνώριση της προσφορά τους για το Σύστημα μας και τον Προσκοπισμό. Τιμήθηκαν για την προσφορά και βοήθεια τους ως μέλη […]

Απόδραση κρατουμένων από τις αγροτικές φυλακές Τίρυνθας

Απόδραση τεσσάρων κρατουμένων σημειώθηκε σήμερα από τις αγροτικές φύλακες Τίρυνθας. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ κατά τη μεσημεριανή καταμέτρηση διαπιστώθηκε ότι έλειπαν δύο Αλβανοί, ένας Αιγύπτιος και ένας Μαροκινός τρόφιμος. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά οι συνθήκες της απόδρασης και η ακριβής ώρα. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή […]