18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πληρωμές από τον ΕΛΓΑ την Μεγάλη Τετάρτη και Μεγάλη Πέμπτη

Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος με αφορμή την καταβολή των αποζημιώσεων και ενισχύσεων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο ΕΛΓΑ πραγματοποιεί έκτακτη πληρωμή καταβολής αποζημιώσεων προ του εορτασμού του Πάσχα, την Μεγάλη Τετάρτη 15η Απριλίου 2020 ύψους 19 περίπου εκ. ευρώ σε 7.376 δικαιούχους παραγωγούς, ασφαλισμένους στον Οργανισμό.

Επίσης την Μεγάλη Πέμπτη 16η Απριλίου 2020 θα καταβληθούν 188.542 ευρώ σε 75 δικαιούχους παραγωγούς των προηγούμενων Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων.

Σε ώρες δοκιμασίας της κοινωνίας μας λόγω της γνωστής πανδημίας, ο ΕΛΓΑ στηρίζει εμπράκτως την Ελληνίδα και τον Έλληνα αγρότη.»

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η τρομοκρατία θα τσακιστεί-Τί δηλώνει για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη του στο «Βήμα της Κυριακής» ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανοίγει τα χαρτιά του για όλα τα θέματα της εσωτερικής και της εξωτερικής πολιτικής και μιλά για το πώς οραματίζεται τη δεκαετία 2020 -2030, εκτιμώντας ότι το νέο έτος θα είναι η «αφετηρία μιας δεκαετίας συνεχούς προόδου». Για να πετύχει η […]

Προσοχή: Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς και για αύριο

Ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι πολύ υψηλός και για αύριο, Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου, σε τέσσερις περιφέρειες, σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Ειδικότερα, σε κατηγορία κινδύνου 4 βρίσκονται οι εξής περιφέρειες: Αττικής (συμπεριλαμβανομένων και των Κυθήρων), Στερεάς Ελλάδας (ΠΕ Εύβοιας, ΠΕ Βοιωτίας, ΠΕ Φθιώτιδας), Πελοποννήσου (ΠΕ Κορινθίας, ΠΕ Αργολίδας, ΠΕ […]