22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

«Ποδαράτη» Νυχτερινή Παρέλαση των Καρναβαλιστών στο Άργος!

Μια νυχτερινή γιορτή στο πλαίσιο του προγράμματος «Απόκριες 2019 στο Δήμο Άργους Μυκηνών» που διοργανώνει η ΚΕΔΑΜ, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου. Στους δρόμους της πόλης μας θα γίνει η «Ποδαράτη» Νυχτερινή Παρέλαση των Καρναβαλιστών που θα συμμετέχουν στη Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση της 10ης Μαρτίου.

Η μπάντα κρουστών Quilombo θα παίζει Βραζιλιάνικους ρυθμούς και χορεύοντας θα κάνει την έναρξη της «Ποδαράτης» Νυχτερινής Παρέλασης των Καρναβαλιστών. Θα ακολουθούν οι Καρναβαλιστές και όλοι μαζί θα καταλήξουν στην εξέδρα της κεντρικής πλατείας, όπου θα γίνει μια μεγάλη γιορτή με τραγούδια και χορό, πυροτεχνήματα, ένα εντυπωσιακό Fire Show και την παρουσίαση των καρναβαλικών ομάδων!

Πληροφορίες για τη συμμετοχή των Καρναβαλιστών :
• Η Νυχτερινή Παρέλαση θα γίνει με τα πόδια.
• Η κάθε ομάδα έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει με όσα άτομα θέλει.
• Η Νυχτερινή Παρέλαση θα γίνει χωρίς τα άρματα.
• Η τελική αναλυτική διαδρομή θα γνωστοποιηθεί άμεσα.
• Στο τέλος της Νυχτερινής Παρέλασης, στην εξέδρα, η κάθε ομάδα μπορεί να παρουσιάσει τη στολή, το θέμα και το χορευτικό που επιθυμεί. Η διάρκεια της παρουσίασης είναι 3 λεπτά.
• Όποιες ομάδες επιθυμούν να Δηλώσουν τη συμμετοχή τους, να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο της ΚΕΔΑΜ 2751062143.

Περισσότερα Άρθρα

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΥΛΑΣ: «Νομοσχέδιο συγκάλυψης και όχι αποκάλυψης»

Σημεία ομιλίας του βουλευτή Ν. Αργολίδας, Ανδρέα Πουλά στο Νομοσχέδιο για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών  «Νομοσχέδιο συγκάλυψης και όχι αποκάλυψης» Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, επιχειρείτε να κλείσετε τις πληγές της διακυβέρνησης σας, που σας έφεραν σε πραγματικά δύσκολη θέση και σας εξέθεσαν ανεπανόρθωτα. Στην προκειμένη περίπτωση επιδίδεστε σε μία αγωνιώδη επιχείρηση να […]

Πώς να παραμείνετε ασφαλείς στη θάλασσα;

Μετά από ένα δύσκολο χειμώνα, η θάλασσα είναι ό,τι  χρειαζόμαστε και λαχταράμε  για το καλοκαίρι.  Με απλά μέτρα και οδηγίες, μπορούμε να φροντίσουμε για την ασφάλειά μας και να αποφύγουμε πιθανούς κινδύνους από το νερό της θάλασσας. Μάλιστα, η πολιτική προστασία παροτρύνει τους ανθρώπους να «σέβονται» το νερό και ιδανικά, να επισκέπτονται παραλίες που έχουν […]