17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ποια τέσσερα επίδοματα θα πληρωθούν μέχρι τις 26 Ιουλίου

Τέσσερα επιδόματα θα καταβληθούν σε εκατοντάδες χιλιάδες δικαιούχους μέχρι την Παρασκευή 26 Ιουλίου. Ειδικότερα:

— Την Πέμπτη 25 Ιουλίου θα πληρωθεί η Δ’ Δόση του επιδόματος ενοικίου. Υπενθυμίζουμε ότι το ποσό ξεκινάει από 70 ευρώ τον μήνα και φτάνει τα 210, αφού αυξάνεται κατά 35 ευρώ για κάθε επιπλέον μέλος σε πολυπρόσωπα νοικοκυριά.

— Στις 25 Ιουλίου επίσης, θα καταβληθούν τα προνοιακά, αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ.

— Το διήμερο 25 – 26 Ιουλίου θα καταβληθεί στους δικαιούχους το επίδομα παιδιού Α21. Πρόκειται για την τρίτη διμηνιαία δόση του 2019 (για του μήνες Μάιο και Ιούνιο) και θα μπει στους λογαριασμού όλων όσων θα έχουν υποβάλει αίτηση Α21 για το 2019, καθώς και τη φετινή τους φορολογική δήλωση, μέχρι και τις 16 Ιουλίου.

— Την Παρασκευή 26 Ιουλίου θα πληρωθεί και το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης. Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Περισσότερα Άρθρα

Η τελευταία προειδοποίηση Μητσοτάκη πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας

Η «συμπεριφορά» των πολιτών το Σαββατοκύριακο θα επηρεάσει τις αποφάσεις της κυβέρνησης σχετικά με το αν θα λάβει επιπλέον μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού. Η φράση που ακολουθεί από το διάγγελμα Μητσοτάκη ερμηνεύεται ως η τελευταία προειδοποίηση πριν από την καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας. «Το οπλοστάσιο των μέτρων περιορισμού που μπορεί να πάρει η κυβέρνηση […]

Χριστούγεννα 2019 στο Ναύπλιο: Όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Δήμου

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων Μαρία Ράλλη παρουσία των μελών του Δ.Σ. του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού – Περιβάλλοντος – Αθλητισμού – Τουρισμού και αναφέρθηκε στο Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα που φέτος θα είναι πλούσιο σε εκδηλώσεις σε όλο το Δήμο. Το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο θα γίνει […]