15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ποιο φρούτο είναι το ιδανικό για ευχάριστη αναπνοή

Πρόκειται για ένα φρούτο που δεν ανήκει σε αυτά που καταναλώνουμε πιο συχνά αλλά θεωρείται μια χρυσή αντιοξειδωτική τροφή.

Επιπλέον θεωρείται αντιφλεγμονώδες και αντιαλλεργικό τρόφιμο ενώ μια άλλη σημαντική του ιδιότητα είναι ότι δημιουργεί εξαιρετικά ευχάριστη αναπνοή.

Ο λόγος για το κυδώνι! Θεωρείται από τα πιο αρωματικά φρούτα για την αναπνοή. Η έντονη μυρωδιά που έχει δημιουργεί αυτό το αποτέλεσμα και χαρίζει δροσερή αναπνοή οτιδήποτε και αν έχετε φάει νωρίτερα.

Κάτι ακόμη που πρέπει να ξέρετε είναι ότι αν είναι ωμό θα τροφοδοτήσει τον οργανισμό σας και με άφθονη βιταμίνη C, εκτός των άλλων θρεπτικών ουσιών του (ασβέστιο, μαγνήσιο, φώσφορο, σίδηρο, βιταμίνες Β) ενώ αν το φάτε βρασμένο, η γεύση του θα σας θυμίσει μήλο και αχλάδι μαζί.

ΠΗΓΗ: Γόβα Στιλέτο

Περισσότερα Άρθρα

Το αστυνομικό διήγημα της ημέρας από τον «Ε.Τ.»: Έγκλημα τιμής

Έγκλημα τιμής του Παναγιώτη Γιαννουλέα Νοέμβριος 1931, σε ένα ορεινό χωριό Η τραγική είδηση διαδόθηκε αστραπιαία. Ο Φάνης βρέθηκε στο σπίτι του, μαχαιρωμένος άγρια. Δεκέμβριος 1930, ένα χρόνο πριν Το μικρό ορεινό χωριό ήταν χτισμένο αμφιθεατρικά στην πλαγιά του βουνού. Στο ψηλότερο σημείο δέσποζε το σπίτι του Ανέστη. Μεγάλος τοκογλύφος! Όλοι τον μισούσαν. Δεν είχε […]

Αρχιερατικός Αγιασμός στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου

Την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023, μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης χαράς πραγματοποιήθηκε στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου Αρχιερατικός Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος, ο οποίος ευχήθηκε στους εκπαιδευόμενους να έχουν υγεία και Καλή πρόοδο! Τον ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη και την αγάπη που […]