19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς και αύριο στην Αργολίδα

Για ακόμη μια ημέρα, αύριο (Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019) παραμένει πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς σε έξι περιφέρειες της Ελλάδας, σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Ειδικότερα, στην κατηγορία κινδύνου 4, βρίσκονται οι εξής περιφέρειες: Αττικής, Βορείου Αιγαίου (Λήμνος, Λέσβος), Πελοποννήσου (Κορινθία, Αργολίδα), Στερεάς Ελλάδας (Εύβοια, Βοιωτίας, Σκύρος), Δυτικής Ελλάδας (Αχαΐα, Ηλεία) και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Έβρος, Σαμοθράκη).

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έχει ενημερώσει τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους των συγκεκριμένων περιοχών, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών.

Παράλληλα, η Γ.Γ.Π.Π συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως το κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών ή υπολειμμάτων καθαρισμού, η χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης, η χρήση υπαίθριων ψησταριών, το κάπνισμα μελισσών, η ρίψη αναμμένων τσιγάρων, κ.α. Επίσης, υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου απαγορεύεται η καύση των αγρών.

ΠΗΓΗ: newsit

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: intime

Περισσότερα Άρθρα

Κατέληξε στο νοσοκομείο γιατί δεν σταματούσε ο οργασμός της

Κατέληξε στο νοσοκομείο γιατί δεν σταματούσε ο οργασμός της Ύστερα από τέσσερις ώρες οργασμού, αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο και να ζητήσει βοήθεια… Η Λιζ άρχισε να πανικοβάλλεται όταν είχε περάσει μιάμιση ώρα από τη στιγμή που έκανε σεξ με τον σύντροφο της, Έρικ, αλλά ο οργασμός της δεν σταματούσε. Όπως ανέφερε η ίδια στο […]

Οίακας και Δεσμοί Αίματος σε εθελοντική αιμοδοσία στο Ναύπλιο

Ο Οίαξ Ναυπλίου στηρίζει και σας καλεί στην 129η τακτική εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας Δεσμοί Αίματος, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 25 και Τετάρτη 27 Μαΐου από τις 5:00μμ έως τις 8:30μμ στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ. Σύμφωνα με τους κανονισμούς του ΕΟΔΥ, ο Σύλλογος Δεσμοί Αίματος, εφαρμόζει πλήρως όλα τα πρωτόκολλα ώστε […]