22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω ανέμων

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες έχουν προκαλέσει οι ισχυροί νότιοι άνεμοι που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους τα 8 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά τα 9. Από το λιμάνι του Πειραιά, δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων για τις Κυκλάδες, ενώ τα δρομολόγια των πλοίων για τον Αργοσαρωνικό εκτελούνται μόνο από πλοία συμβατικού τύπου. Κλειστή είναι η γραμμή Πάχη Μεγάρων-Φανερωμένη Σαλαμίνας.

Σε ισχύ είναι απαγόρευση απόπλου από τα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Κλειστές είναι οι γραμμές Αγ. Μαρίνα-Νέα Στύρα, Αρκίτσα-Αιδηψός, Καβάλα-Πρίνου, Ηγουμενίτσα-Λευκίμη, Βόλος-Σποράδες, Κυλλήνη-Πόρος Κεφαλλήνιας και Κυλλήνη – Ζάκυνθος.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν ακυρώσεις ή τροποποιήσεις δρομολογίων.

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Περισσότερα Άρθρα

Το Άγιο Πάσχα: «Εορτή των εορτών» για τη Χριστιανοσύνη

«Η εορτή των εορτών» για τη Χριστιανοσύνη είναι η Ανάσταση του Κυρίου. «Πάσχα» στα Εβραϊκά σημαίνει: διάβαση, πέρασμα. Είναι εβραϊκή γιορτή εις ανάμνηση της Εξόδου των Εβραίων από την Αίγυπτο, της θαυματουργού διαβάσεως της Ερυθράς Θάλασσας υπό τον Μωυσή και της σωτηρίας τους από τη δουλεία του Φαραώ. Για τους Χριστιανούς σημαίνει τη λύτρωση από […]

Δημήτρης Καμπουράκης: Λοιπόν, είχε δίκιο η Κεραμέως;

Δεκαπέντε χιλιάδες παιδιά και εκπαιδευτικοί εμφανίστηκαν μολυσμένοι από Covid, με τα self tests της πρώτης μέρας. Και μόνο αυτό δεν δικαιώνει πλήρως εκείνους που υποστήριζαν ότι τα σχολεία πρέπει να ανοίξουν κι όχι να μείνουν κλειστά για μια ή δυο βδομάδες ακόμα; Αυτά τα 15.000 ασυμπτωματικά κρούσματα δεν θα είχαν δεκαπλασιαστεί μέσα σ’ αυτό ο […]