19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Προβληματισμός Γιάννη Γκιόλα για τον υπερβολικά μεγάλο αριθμό υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΓΚΙΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

“ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ”

O βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας στη συζήτηση που έγινε στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης για την επεξεργασία του σχετικού νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών και αναφερόμενος στη διάταξη του άρθρου 52 παρ. 2 που αναφέρεται στον αριθμό υποψηφίων στις Αυτοδιοικητικές εκλογές, δήλωσε ότι δεν υιοθετεί τη θέση αυτή.
Η διάταξη αυτή ενισχύει τον παραγοντισμό ενώ αποδυναμώνει στραγγαλίζοντας μικρότερες και ανεξάρτητες παρατάξεις, που αποτελούνται από ικανά και αξιόλογα στελέχη με ειλικρινή διάθεση προσφοράς με την ενεργό ανάμιξή τους στα κοινά.

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

YouTube player

Περισσότερα Άρθρα

Πίστωση 10,6 εκ. ευρώ για το “Εξοικονομώ κατ’οίκον” στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Τις διαδικασίες εκταμίευσης ποσού 10.600.00 ευρώ για την ενίσχυση του προγράμματος “Εξοικονομώ κατ’οίκον” στην Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει δρομολογήσει ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, με σχετική εντολή του προς τις αρμόδιες υπηρεσίες. Η εντολή του περιφερειάρχη δόθηκε προκειμένου να καλυφθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι δικαιούχοι του προγράμματος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Πουλάς vs Χειβιδόπουλος και στο βάθος Χρηστίδης

Πέτρος Τατούλης ο ολετήρας της Πελοποννήσου…της Σωτηρίας Παπαδοπούλου

Εντάξει Πέτρο καταλαβαίνω πως ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνετε , όμως βρε αδερφέ έχει και όριο αυτό, εντάξει είσαι απερχόμενος και αυτό σου δημιουργεί θέματα αλλά εσύ πλέον ξεπέρασες και τους πιο γνωστούς παραμυθάδες και τους μεγαλύτερους μυθοπλάστες πλέον. Μας έχεις φλομώσει στα δελτία τύπου με εξαγγελίες έργων, έργων που δεν θα γίνουν […]