18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Προληπτικά μέτρα στον αυτοκινητόδρομο “Μορέας” λόγω κακοκαιρίας

Εν όψει των χιονοπτώσεων, που αναμένονται στην Πελοπόννησο και σε άλλες περιοχές της χώρας κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, συνιστούμε στους οδηγούς που πρόκειται να ταξιδέψουν στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας/Σπάρτης τα ακόλουθα προληπτικά μέτρα:

  • ·Συμβουλευθείτε το δελτίο πρόγνωσης καιρού, ώστε να αποφύγετε την αιχμή των καιρικών φαινομένων.Κινηθείτε μόνο εφόσον είναι απολύτως απαραίτητο.
  • ·Έχετε πάντα μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες και βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πώς να τις τοποθετείτε.
  • ·Φροντίστε να έχετε επαρκή ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ του οχήματός σας.
  • ·Προσαρμόστε τον τρόπο οδήγησης και την ταχύτητά σας στις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
  • ·Κρατάτε απόσταση ασφαλείας από τα εκχιονιστικά και μην τα προσπερνάτε – αφήστε τα να κινηθούν μπροστά σας και να απομακρύνουν το χιόνι, για την ασφάλειά σας.
  • ·Αν σε περίπτωση ανάγκης χρειαστεί να σταματήσετε στον αυτοκινητόδρομο, σταματήστε μόνο δεξιά. Η αριστερή λωρίδα πρέπει να παραμένει πάντα ανοιχτή ώστε να διέρχονται τα εκχιονιστικά.
  • ·Ακολουθείτε τις οδηγίες της Τροχαίας.
  • ·Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης καλέστε στο 1025 ή στο 2710-562.000.

Περισσότερα Άρθρα

Κώστας Τζιούμης: «Βήμα – βήμα προχωράμε την εξωστρέφεια του Δήμου μας»

Μετά το μνημόνιο συνεργασίας, το οποίο υπογράφτηκε, στο τέλος Μαΐου, ανάμεσα στον Δήμο Guiyang και τον Δήμο Τρίπολης, την Πέμπτη (29/6/2023), έγινε ένα επιπλέον βήμα το οποίο ισχυροποιεί τους δεσμούς συνεργασίας, ανάμεσα στις δύο περιοχές. Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης, επισκέφθηκε την Πρεσβεία της Κίνας στην Αθήνα και είχε συνάντηση με τον Πρέσβη […]

Συνελήφθη η υπεύθυνη της «Κιβωτού» στην Καλαμάτα

Χειροπέδες στην υπεύθυνη της δομή της Κιβωτού του Κόσμου στην Καλαμάτα πέρασαν οι αρχές, καθώς κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκε ένα όπλο που ήταν κλειδωμένο σε συρτάρι. Αστυνομικοί του τοπικού ΑΤ έκαναν έφοδο το πρωί στη δομή της οργάνωσης στην Καλαμάτα, μετά από εντολή της οικονομικής αστυνομίας για να συλλέξουν έγγραφα και άλλα στοιχεία […]