18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Προτεραιότητα στην κάλυψη προσωπικού του Γ.Ν.Αργολίδας

Την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας(ΙΣΑ) συνάντηση με τη Διοικήτρια του Γ.Ν.Αργολίδας κ. Σαρίδη Μαρία και τον Αναπληρωτή Διοικητή της Ν.Μ.Ναυπλίου κ. Βασιλόπουλο Θεόδωρο, μετά από πρόσκληση του ΙΣΑ.

Στη συνάντηση συμμετείχε ο Πρόεδρος κ. Κατσαρός Κων/νος, ο Αντιπρόεδρος κ. Κοκκινόπουλος Παντελής και ο Γραμματέας κ. Δωροβίνης Γεώργιος. Στη συζήτηση που διεξήχθη σε πνεύμα καλής διάθεσης και συνεργασίας, αναλύθηκαν θέματα που αφορούν τις δύο Νοσηλευτικές Μονάδες.

Έγινε ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων για τη λύση των προβλημάτων και δόθηκε προτεραιότητα στην κάλυψη προσωπικού. Μεταξύ άλλων συμφωνήθηκε να υπάρξει τακτική επικοινωνία και να προγραμματιστούν κοινές δράσεις που στόχο θα έχουν την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα πρόληψης και Δημόσιας Υγείας.

Ο ΙΣΑ με την εμπειρία και τις γνώσεις του, θα σταθεί δίπλα στο ιατρικό προσωπικό και δήλωσε αρωγός στις προσπάθειες της νέας Διοίκησης που αποσκοπούν στη βελτίωση παροχής ποιοτικών υπηρεσιών Υγείας στους πολίτες μας.

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Περισσότερα Άρθρα

Ανδρέας Πουλάς: Σύννεφα στην εξαγωγική δραστηριότητα των εσπεριδοειδών και απουσία υγειονομικών ελέγχων στους εμπλεκόμενους

Κλίμα ανησυχίας εκφράζεται από αγροτικούς φορείς και παραγωγούς του Ν. Αργολίδας αλλά και όλης της χώρας, σχετικά με την πορεία των εξαγωγών πορτοκαλιών και μανταρινιών, καθώς παρατηρείται μειωμένη εξαγωγική δραστηριότητα. Υπάρχουν αναφορές για μειωμένη ζήτηση και ανταγωνισμό από τρίτες χώρες, καθώς και προβλήματα στις μεταφορές λόγω του lockdown. Εφιστούμε την προσοχή στην κυβέρνηση, που οφείλει […]