22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Πρωταγωνιστής της ταινίας «Τίγρης και Δράκος» χαρίζει τα 630 εκατ. ευρώ της περιουσίας του

Την απόφασή του να δωρίσει και τα περίπου 630 εκατ. ευρώ της περιουσίας του σε ιδρύματα αφού πεθάνει ανακοίνωσε ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Τίγρης και Δράκος», Τσόου Γιαν Φατ.

Ο Φατ που έχει πρωταγωνιστήσει και σε ταινίες όπως «Οι Πειρατές της Καραϊβικής» και «A Better Tomorrow» είναι ο 24ος καλύτερα πιο πλούσιος ηθοποίος σύμφωνα με την λίστα που δημοσίευσε πρόσφατα το περιοδικό Forbes.

Η κίνησή του πάντως δεν αποτέλεσε έκπληξη καθώς συχνά-πυκνά έχει θεαθεί στο Χονγκ Κονγκ να παίρνει τα μέσα μαζικής μεταφοράς για να κινηθεί ή ακόμα και να πληρώνει εισιτήριο για να δει τις ταινίες του.

«Τα χρήματα δεν είναι κάτι που θα έχεις για πάντα. Όταν φύγεις από αυτόν τον κόσμο μια ημέρα, θα πρέπει να τα αφήσεις σε άλλους για να τα χρησιμοποιήσουν» εξήγησε ο Φατ στο νοτιοκορεάτικο κανάλι Munhwa Broadcasting Corporation.

«Δεν μπορείς να πάρεις μαζί σου τα χρήματα που έχεις στον τραπεζικό σου λογαριασμό αφού πεθάνεις» πρόσθεσε.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι την απόφασή του αυτή στηρίζει «σθεναρά» και η σύζυγός του.

Η ίδια εξάλλου έχει περιγράψει στο παρελθόν πώς ο σύζυγός της συχνά τρώει από υπαίθρια εστιατόρια ή ότι άλλαξε το παλιό του κινητό μάρκας Nokia μόνο αφού αυτό σταμάτησε να λειτουργεί μετά από χρονία χρήσης.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Περισσότερα Άρθρα

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: Να σταματήσουν τα παιχνίδια Κυβέρνησης και μεγαλεμπόρων στην πλάτη των σταφιδοπαραγωγών! Τώρα άμεσα μέτρα στήριξης τους

Αποκαλυπτική ήταν η συζήτηση στο Πε.Συ. 2/7/2021, όσο αφορά το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τα αδιάθετα αποθέματα μαύρης σταφίδας. Τόσο από τις τοποθετήσεις – κόντρες ανάμεσα σε εκπροσώπους ενώσεων και επιμελητηρίων, όσο και από τις θέσεις – τοποθετήσεις της Περιφερειακής αρχής και άλλων παρατάξεων, αποδείχθηκε ότι για μια ακόμα φορά  κυβέρνηση και μεγαλέμποροι παίζουν […]

Χωρίς μάσκες από σήμερα

Αλλαγές στην καθημερινότητά μας φέρνουν οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης, καθώς πλέον αίρονται σχεδόν όλα τα περιοριστικά μέτρα. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι από σήμερα Πέμπτη δεν ισχύει το μέτρο της χρήσης μάσκας σε εξωτερικούς χώρους, με εξαίρεση τα σημεία όπου παρατηρείται συνωστισμός. Επιπρόσθετα, από την ερχόμενη Δευτέρα 28 Ιουνίου παύει να ισχύει η […]