17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

“Πρόληψη Ατυχημάτων στην 3η Ηλικία”: Δράση της ΤΟΜΥ Ναυπλίου 1η Κέντρου στο ΚΑΠΗ-ΚΗΦΗ

Τη Δευτέρα 3  Φεβρουαρίου 2020  πραγματοποιήθηκε  δράση από την ΤΟΜΥ Ναυπλίου 1η Κέντρου με θέμα “Πρόληψη Ατυχημάτων στην 3η Ηλικία” στο ΚΑΠΗ-ΚΗΦΗ του Δήμου Ναυπλιέων , ανοιχτή προς το κοινό.

Η κα Σπανού Ελένη (ΕΑ΄Γενικής Ιατρικής – Συντονίστρια),καθώς και η λοιπή ομάδα Υγείας της ΤΟΜΥ Ναυπλίου  πραγματοποίησαν  ομιλία σχετικά με τους κινδύνους πτώσεων στην τρίτη ηλικία , όπου και συζητήθηκαν οι  τρόποι ελαχιστοποίησης αυτών στα πλαίσια της πρόληψης και της προαγωγής της υγείας. Ακολούθησαν ερωτήματα από το κοινό για το συγκεκριμένο θέμα και δόθηκαν απαντήσεις.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους όσοι προσήλθαν και έδειξαν ενδιαφέρον σε μια ακόμα προσπάθεια των υπηρεσιών της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, καθώς και τους υπεύθυνους της  Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν.   που βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί η δράση μας.

Η Συντονίστρια της ΤΟΜΥ Ναυπλίου 1η Κέντρου

Σπανού Ελένη

 

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Την Τετάρτη συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη το Δημοτικό Συμβούλιο στο Ναύπλιο

Την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 14:00 θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου Ναυπλιέων μέσω τηλεδιάσκεψης για τη λήψη απόφασης επί των κάτωθι θεμάτων: ΘΕΜΑ 1ο Επί εισήγησης για παραλαβή της «Γεωφυσικής Μελέτης και Έρευνας» του υποέργου «Μελέτες κτιρίου ΤΡΙΑΝΟΝ» ΑΑ 2 της πράξης «Παρεμβάσεις αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού του Τριανόν», με Κωδικό ΟΠΣ […]

Ρε άσε μας με τα πιστοποιητικά εμβολιασμού. Για την Μενδώνη πες μας

Δημήτρης Καμπουράκης: Ρε άσε μας με τα πιστοποιητικά εμβολιασμού. Για την Μενδώνη πες μας Η φράση του τίτλου είναι αντιγραφή οργισμένου μηνύματος που έλαβα κατά την διάρκεια της ραδιοφωνικής μου εκπομπής. Ο ακροατής εξανέστη όταν αφιέρωσα πέντε λεπτά εκπομπής στο μέγα θέμα του πιστοποιητικού εμβολιασμού, διότι θεώρησε ότι υπεκφεύγω τεχνηέντως από ένα θέμα που «στριμώχνει» […]