19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Π.Διολίτσης: Με οδηγό το χιούμορ και τη δημιουργικότητα το Αργείτικο Καρναβάλι 2019

Μια έκρηξη φανταστικής αποκριάτικης δημιουργίας, περιμένει και φέτος τους δημότες και τους επισκέπτες του Δήμου Άργους Μυκηνών.

ΤΟ ΑΡΓΕΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2019 είναι και πάλι εδώ μέσα από πολυετή πλέον επιτυχημένη παρουσία.

Με οδηγό το χιούμορ και τη δημιουργικότητα των συμμετεχόντων καρναβαλιστών … ¨σας προκαλούμε¨ … να ξεσηκωθείτε σε στιγμές χαράς, κεφιού και ξέφρενου γλεντιού!

Ο πολύχρωμος συνδυασμός των χρωμάτων της αποκριάς γεννά την αισιοδοξία ενάντια στην κρίση που αντιμετωπίζουμε ως χώρα αλλά και ως πολίτες στην καθημερινότητά μας.

Ως Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού του Δήμου Άργους Μυκηνών, σας καλώ να βρεθείτε στο Άργος για να μοιραστούμε τη χαρά της Αργείτικης Αποκριάς.

Πέτρος Διολίτσης
Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ

Περισσότερα Άρθρα

Το νυφοπάζαρο που πνίγηκε στο αίμα

To Δροσερό Ξάνθης είναι ένας οικισμός ο οποίος κατοικείται αποκλειστικά από Ρομά. Εκεί ισχύουν οι δικοί τους νόμοι και οι δικοί τους κώδικες τιμής. Αυτά που συνέβησαν πριν από ένα 24ωρο με τη δολοφονία ενός 45χρονου παππού ο οποίος αθέτησε τον λόγο του για την πώληση της έφηβης εγγονής του στην οικογένεια του γαμπρού για 6.000 ευρώ […]

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Γηροκομείο Άργους

Οι τρόφιμοι του Γηροκομείου μας σήμερα, οργάνωσαν μια μικρή χριστουγεννιάτικη γιορτή για να πουν οι ίδιοι τα κάλαντα, αφού οι μαθητές των σχολείων μας δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν, όπως γινόταν όλα τα προηγούμενα χρόνια, λόγω των ειδικών συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας της πανδημίας. Στην εκκλησία μας, όλοι όσοι από τους τρόφιμους μας μπορούσαν, συγκεντρώθηκαν […]