15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σάκης Ρουβάς: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα του εκπομπή στον ΣΚΑΪ

Τις επόµενες ηµέρες θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις του ΣΚΑΪ για την εκποµπή του Σάκη Ρουβά. Αφού δουν υλικό από τα γυρίσµατα, σύμφωνα με τη Realnews, θα αποφασίσουν αν θα προγραµµατιστεί για την τρέχουσα σεζόν ή για την επόµενη.
Η συγκεκριμένη εκπομπή, ουσιαστικά θα είναι αφιερώματα σε προσωπικότητες της ποπ κουλτούρας των 80s και των 90s, ειδικά στη χώρα μας. Μάλιστα, όπως είχε ακουστεί, η πρώτη εκπομπή θα ήταν αφιερωμένη στον αξέχαστο Βλάσση Μπονάτσο που ο Σάκης Ρουβάς είχε γνωρίσει προσωπικά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η εκπομπή δίνει τη δυνατότητα σε όλους εμάς να δούμε τον Σάκη σε έναν νέο τηλεοπτικό ρόλο στον οποίο δεν τον είχαμε συνηθίσει.

Ο τραγουδιστής, ηθοποιός και παρουσιαστής ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν οικοδεσπότης σε λαμπερά σόου ή μέλος κριτικής επιτροπής σε talent shows, τώρα αποφάσισε να κάνει κάτι εντελώς διαφορετικό, που δείχνει να του αρέσει πολύ.

ΠΗΓΗ: zougla

Περισσότερα Άρθρα

Έτοιμη η “Στέγη των γερόντων” στο Κρανίδι

Ολοκληρώθηκε η δημιουργία του Ιδρύματος ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Χρ. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ. Αυτό δίνει την δυνατότητα να λειτουργήσει το Γηροκομείο στο Κρανίδι και να δεχθεί τους έχοντες ανάγκη από φροντίδα της τρίτης ηλικίας. Σχεδιασμένο συμφωνα με Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές από τον Αρχιτέκτονα και Δήμαρχο Δημήτρη Σφυρή αποτελεί ένα στολίδι όχι μόνο για την Ερμιονίδα, αλλά και πέραν των […]

Ποιοι επιτρέπεται να σουβλίσουν αρνί το Πάσχα…

Αν μένουμε  σε μονοκατοικία ή σε διαμέρισμα που έχει ταράτσα δική του ή μεγάλο μπαλκόνι με εγκατάσταση για ψησταριά, τότε το έθιμο θα πραγματοποιηθεί, αυστηρά χωρίς καλεσμένους. Απαγορεύετε το ψήσιμο του αρνιού στις πιλοτές πολυκατοικιών  ή υπαίθριους χώρους, όπου μπορεί να έχουν πρόσβαση οι γείτονες  όσον αφορά στης πολυκατοικίες, αυτό απαγορεύετε. Αυτό βέβαια έχει και […]