17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Σήμερα η έκτακτη γενική συνέλευση του Παναργειακού

Για σήμερα το βράδυ στις 20:00 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αργους-Μυκηνών έχει προγραμματισθεί από την διοίκηση του Παναργειακού να διεξαχθεί η έκτακτη γενική συνέλευση της ομάδας.

Μεταξύ των θεμάτων είναι και Αρχαιρεσίες Ανάδειξης νέου Δ.Σ.

Για να διεξαχθεί όμως απόψε η γενική συνέλευση θα πρέπει να παρίστανται τα ½ πλέον ενός, των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το σωματείο μέχρι την ημερομηνία της συνόδου της Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το καταστατικό.

Διαφορετικά, σε περίπτωση δηλαδή μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την 26/8/2019, στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης την 20:00 μ.μ.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ   

Προς : Oλα τα μέλη τους Σωματείου: “ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ Α.Π.Ο”

ΘΕΜΑ : Πρόσκληση  Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης

Κύριοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου “ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ Α.Π.Ο” σε εφαρμογή του άρθρου 6 του ισχύοντος καταστατικού του Συλλόγου,

Σ υ γ κ α λ ε ί

σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση τα  μέλη που θα πραγματοποιηθεί, την  Δευτέρα 19/8/2019, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αργους-Μυκηνών και ώρα ενάρξεως την 20.00 μ.μ.

Τα  θέματα της Ημερησίας Διάταξης είναι τα παρακάτω.

  • Παρουσίαση έκθεσης πεπραγμένων 2018-2019 (Αγωνιστική Περίοδος).
  • Παρουσίαση οικονομικού απολογισμού και ισολογισμού 2018-2019.
  • Ανάγνωση έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής για την Αγωνιστική Περίοδο 2018-2019.
  • Συζήτηση εκπροσώπων για τα πεπραγμένα και τον οικονομικό απολογισμό.
  • Ψηφοφορία για την έγκριση του Οικονομικού Απολογισμού Αγωνιστικής Περιόδου 2018-2019 και αντίστοιχη απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου.
  • Αρχαιρεσίες Ανάδειξης νέου Δ.Σ

Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται τα ½ πλέον ενός, των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το σωματείο μέχρι την ημερομηνία της συνόδου της Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το καταστατικό.

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την 26/8/2019, στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης την 20:00 μ.μ.

Για το ΔΣ του σωματείου

Ο Πρόεδρος                                                                                                   Ο Γενικός Γραμματέας

Λυμπέρης Αντώνιος                                                                                            Λυμπέρης Ιωάννης

Περισσότερα Άρθρα

Ο Γκιμούσης στο Ναύπλιο 2017

Το Ναύπλιο 2017 ανακοινώνει την απόκτηση του Αθανάσιου Γκιμούση (1994), προερχόμενου από την Ένωση Ερμιονίδας. Θάνο καλωσόρισες στην οικογένειά μας. Σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία για τη νέα αγωνιστική χρονιά!

Γιώργος Χαλκίδης: «Είμαι χαρούμενος που αναλαμβάνω τον Διομήδη…»

Ο Γιώργος Χαλκίδης μιλάει στο e-handball.gr για την απόφασή του να αναλάβει τη θέση του προπονητή στην ομάδα του Διομήδη Άργους αλλά και για τις συζητήσεις που έκανε με την Ομοσπονδία για την Εθνική ομάδα Νέων: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανάληψη της θέσης του προπονητή στον Διομήδη Άργους. Είναι μία πολύ τιμητική πρόταση. Σε […]