18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σίφουνας ο Παναργειακός στην Κεφαλλονιά (4-0)

Αυτό που έγινε σήμερα στην Κεφαλλονιά αγγίζει τα όρια του ρεκόρ Γκίνες: στο 7′ μόλις ο Παναργειακός είχε σημειώσει τρία γκολ (!), το πρώτο μάλιστα στο 20” και όπως καταλαβαίνει κανείς, το υπόλοιπο διάστημα της εξ αναβολής αναμέτρησης για τον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής απέναντι στον γηπεδούχο ΑΟ Εικοσιμίας, είχε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Τελικό σκορ 4-0 για τους “λύκους” σε έναν άθλιο αγωνιστικό χώρο που ευτυχώς δεν τραυματίστηκε παίκτης. Ο Παναργειακός πλέον σε 12 αγώνες έχει 29 βαθμούς και είναι δεύτερος στη βαθμολογία, στο -4 από την Καλαμάτα και στο +3 από τον Ασπρόπυργο. Το πρωτάθλημα διακόπτεται και θα επαναρχίσει στις 6 Ιανουαρίου.

Από δυο γκολ σημείωσαν ο Παναγιώτου και ο Συρεγγέλας.

Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Γιώργος Αντωνόπουλος ήταν: Παλιγγίνης, Κυριακόπουλος (46′ Νώτης), Παναγιώτου (65′ Φασουλής), Καλύβας, Καδάς,
Συρεγγέλας, Παιδάκης, Καρούτης,Ροκάι, Παπαιωάννου, Μπούτας (46′ Μαρίνης).

ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ: Σέσα, Α.Ντουκάι (72’ Κούρτι), Στεφανάτος, Δ.Πολλάτος (66’ Μπάνιστερ), Αποστόλου, Ντ. Ντουκάι, Μπούσι, Α.Πολλάτος, Ντεμτλάλα, Μανέντης (85’ Μάστορας), Πολυδωράτος.

 

Περισσότερα Άρθρα

Φοίνικας Νέας Επιδαύρου: Συνεχίζει και φέτος μαζί μας ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΣΣΙΝΟΣ

Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 24χρονο τερματοφύλακα Αλέξανδρο Διασσινο. Ο έμπειρος τερματοφύλακας θα υπερασπίσει και φέτος τα γκολπόστ της ομάδας μας και θα βοηθήσει για την επίτευξη των στόχων της. Του ευχόμαστε καλή σεζόν, με υγεία και πολλές επιτυχίες!!! Vamos Αλεξ!!!

Η ομιλία του Λ. Αυγενάκη: «Νέοι ορίζοντες για τον ελληνικό αθλητισμό με τη συνδιαμόρφωση Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου»

Τον αναλυτικό απολογισμό των 30 μηνών στο Υφυπουργείο Αθλητισμού έκανε ο Υφυπουργός, Λευτέρης Αυγενάκης, ανοίγοντας το Συυνέδριο για το «Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό – Συμπαίκτες στο Μέλλον του Αθλητισμού», που διοργανώνεται 8-10 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο «Δημήτρης Τόφαλος», στην πρωτεύουσα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στην Πάτρα, στο πλαίσιο των 3ήμερων εκδηλώσεων σε κάθε έδρα Περιφέρειας, που συνοδεύονται από αθλητική […]