19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σε εντατικούς ρυθμούς εργάζονται οι διοργανωτές του Αναπλιώτικου Καρναβαλιού 2020

Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ σε συνεργασία με την επιτροπή διοργάνωσης του Καρναβαλιού, προσκαλούν φορείς, Συλλόγους, Σχολεία, Ομάδες Πολιτών, σε ευρεία συνάντηση με θέμα το «Αναπλιώτικο Καρναβάλι», τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020, στις 18.00, στην αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο προκειμένου να οργανωθούν και φέτος με τον καλύτερο τρόπο εντυπωσιακές και πρωτότυπες αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο.

Το ανοιχτό κάλεσμα αφορά όλους του δημότες που θέλουν και μπορούν να συμμετάσχουν μεμονωμένα ή σε ομάδες στο Καρναβάλι του Ναυπλίου.

Περισσότερα Άρθρα

Φιλανθρωπική μουσικοχορευτική εκδήλωση στο Ναύπλιο

Ο Σύλλογος ΑμεΑ Αργολίδας με το Wish kids club and more… lounge cafe οργανώνουν φιλανθρωπική μουσικοχορευτική εκδήλωση. Η εκδήλωση Parumba Naflio θα πραγματοποιηθεί στις 7 Οκτωβρίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00. Είσοδος 5€ Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο Σύλλογο ΑμεΑ Αργολίδας.

Δραματική προειδοποίηση – Οι νέοι «μολύνονται, πεθαίνουν, μεταδίδουν»

Οι νέοι «δεν είναι άτρωτοι» απέναντι στην Covid-19 και πρέπει να τηρούν τις ίδιες προφυλάξεις με τον υπόλοιπο πληθυσμό για να προστατευτούν οι ίδιοι και να προστατεύσουν τους άλλους, επανέλαβε σήμερα ο γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Το είπαμε και το ξαναλέμε: οι νέοι μπορεί να μολυνθούν, οι νέοι μπορεί να πεθάνουν, οι νέοι […]