18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σε καραντίνα ο Κριστιάνο Ρονάλντο λόγω κρούσματος κορωνοϊού στη Γιουβέντους

Σε καραντίνα θα παραμείνει στην Πορτογαλία για τις επόμενες ημέρες ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στη Γιουβέντους.

Με ειδική άδεια της Γιουβέντους ο Πορτογάλος άσος δεν επέστρεψε στη χώρα αλλά θα παραμείνει στην πατρίδα του για να είναι δίπλα στη μητέρα του που έχει υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο.

Όπως αναφέρει η Tuttosport ο Ρονάλντο θα είναι σε καραντίνα στο σπίτι του όπως και όλη η Γιουβέντους καθώς ο Ντανιέλε Ρουγκάνι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Περισσότερα Άρθρα

Σε 500 ανέρχονται οι Αιγύπτιοι γιατροί που έχασαν μέχρι σήμερα τη ζωή τους από κορονοϊό

Τους πεντακόσιους έχουν φτάσει οι Αιγύπτιοι γιατροί που έχασαν τη ζωή τους στη μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας του νέου κορονοϊού, ανακοίνωσε χθες Δευτέρα ο Ιατρικός Σύλλογος της πολυπληθέστερης αραβικής χώρας. Σε ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου που επικαλέστηκε ο αιγυπτιακός Τύπος, τονίζεται πως μόνο μέσα στον Απρίλιο, 61 γιατροί πέθαναν εξαιτίας του COVID-19. Σύμφωνα […]

Παναγιώτης Ραφαήλ: Στέκεται όρθιος στα πόδια του – «Είμαστε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι» λένε οι γονείς (video)

Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ στέκεται πλέον όρθιος, στα πόδια του, εξέλιξη που αποπνέει χαμόγελο και αισιοδοξία για την υγεία του δίχρονου αγοριού. Κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά είναι τα πρώτα σημάδια μετά τη θεραπεία που ακολούθησε ο μικρός στη Βοστώνη. Οι γονείς του παιδιού μοιράζονται με τον κόσμο, μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, τα νέα από […]