18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σοκαριστικός τραυματισμός στην Καλαμάτα: Του κάρφωσε μαχαίρι στον λαιμό η κουμπάρα του

Η 49χρονη κάρφωσε τον νονό του παιδιού της με μαχαίρι, με τις φωτογραφίες να σοκάρουν, αφού δεν μπορούσε να αφαιρέσει το μαχαίρι και γλίτωσε από καθαρή τύχη, καθώς δεν χτυπήθηκε κάποια αρτηρία.

«Σοκαρίστηκα από τη μία και από την άλλη, ευτυχώς παρέμεινα ψύχραιμος, γιατί γνώριζα ότι δεν μπορώ να το βγάλω, ή θα ξαιματώσω ή θα δημιουργήσω περαιτέρω τραύμα και δεύτερον το σοκ το έπαθα όταν είδα τις ακτινογραφίες, γιατί είδα το βάθος που είχε εισχωρήσει. Γνώριζα ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μέχρι και να πεθάνω», δηλώνει το θύμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας.

Ο 45χρονος είχε επισκεφτεί την κουμπάρα του, στο συνεργείο αυτοκινήτων που διατηρεί στο κέντρο της Καλαμάτας, όπου έκατσαν για να πιουν καφέ.

Ξαφνικά, εμφανίστηκε η 49χρονη και χωρίς να πει κάτι, επιτέθηκε με μαχαίρι στον νονό του παιδιού τους.

«Σηκώθηκα ευτυχώς, απομακρύνθηκα, πήρα μία στάση 5-6-7 μετρά και αυτή άρχισε να με βρίζει, είχα ματώσει, πονούσα και είχα πάθει σοκ. Μόνο που από το σοκ και την αδρεναλίνη στεκόμουν στα πόδια μου, παρόλο που είχα καρφωμένο το μαχαίρι στον λαιμό. Για καλή μου τύχη δεν είχε τραυματιστεί ούτε η σπονδυλική στήλη, ούτε ο πνεύμονας, ούτε κάποια αρτηρία, ούτε η καρωτίδα».

Οι γιατροί δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους όταν είδαν με το μαχαίρι καρφωμένο στο λαιμό τον 45χρονο, ο οποίος στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, αφού δεν τραυματίστηκε σοβαρά κάποια αρτηρία.

Ο Γιώργος Μπέζος, διευθυντής του Νοσοκομείου Καλαμάτας, τόνισε πως «αμέσως του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ακολούθησε χειρουργείο από τους γιατρούς, τους χειρούργους, της ΩΡΛ (ωτορινολαρυγγολόγος) ειδικότητας. Το χειρουργείο πήγε καλά, αυτήν τη στιγμή νοσηλεύεται, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην εξέλιξη της υγείας του».

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία όπου ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό της 49χρονης και λίγο αργότερα συνελήφθη. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, η γυναίκα στο παρελθόν είχε αντιμετωπίσει ψυχολογικά προβλήματα.

ΠΗΓΗ: ANT1, gazzetta.

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Ανδρέας Πουλάς: «Υγειονομική θωράκιση της νησιωτικής Ελλάδας ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου»

Ερώτηση στη Βουλή: «Υγειονομική θωράκιση της νησιωτικής Ελλάδας ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου» Το θέμα της υγειονομικής θωράκισης της νησιωτικής Ελλάδας ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου έφερε στη Βουλή ο Ανδρέας Πουλάς με ερώτηση που κατέθεσε προς τον Υπουργό Υγείας. Στην ερώτηση ο κ. Πουλάς ζητά ενημέρωση σχετικά με τον σχεδιασμό της κυβέρνησης για την […]

Πέντε συλλήψεις για την επίθεση με μαχαίρι σε 60χρονο

Στην σύλληψη πέντε ατόμων, τεσσάρων Ελλήνων και ενός αλλοδαπού, προχώρησε η αστυνομία μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε ηλικιωμένος στη Νέα Σμύρνη όταν τους έκανε παρατήρηση για κορονοπάρτι που είχαν στήσει. Ο ηλικιωμένος περνώντας από την πλατεία στις 5 τα ξημερώματα έκανε παρατήρηση στους νεαρούς για τον συνωστισμό και εκείνοι τον μαχαίρωσαν και τον […]