17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Στην Αράχωβα ταξιδεύει ο Σύλλογος Αργείων “Ο Δαναός”

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019, ο Σύλλογος Αργείων “Ο Δαναός” διοργανώνει για τα μέλη και τους φίλους του, ημερήσια οδική εκδρομή (με πούλμαν) στην Αράχωβα, στο γνωστό και δημοφιλές χειμερινό θέρετρο.

Στάσεις / επισκέψεις στη Μονή του Οσίου Λουκά στο Στείρι Βοιωτίας που περιλαμβάνεται στον κατάλογο μνημείων της UNESCO,στο μαρτυρικό Δίστομο και τέλος στο κέντρο του παγκόσμιου πολιτισμού, τον «Ομφαλό της Γής»,τους Δελφούς.

– Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής , στα γραφεία του συλλόγου [Αγγ.Μπόμπου 8 – Αργος ] και στα τηλέφωνα 27510 67246-69246 εργάσιμες μέρες απο 10 πμ-13 μμ.

Περισσότερα Άρθρα

Τα μέτρα που ανακοινώνονται σήμερα για την οπαδική βία

Τα βασικά σημεία των επικείμενων νομοθετικών ρυθμίσεων, καθώς και τις υπόλοιπες πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας παρουσιάζει σήμερα (21/2, 11:30) η Κυβέρνηση. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, τον υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και τον υφυπουργό […]

Η Unicef απηύθυνε έκκληση για τη συγκέντρωση 1,6 δισ. δολαρίων

H Unicef απηύθυνε έκκληση χθες Δευτέρα για τη συγκέντρωση 1,6 δισεκατομμυρίου δολαρίων, ποσό διπλάσιο από αυτό που είχε ζητήσει αρχικά πριν δύο μήνες, προκειμένου να βοηθήσει τα παιδιά που υποφέρουν από ανθρωπιστικές κρίσεις και τώρα έχουν πληγεί και από την πανδημία του κορωνοϊού. Η Unicef μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 215 εκατομμύρια δολάρια από τα τέλη […]