18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Στην παρουσίαση επίκαιρου βιβλίου η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου

Την προσεχή Τετάρτη θα έχω την χαρά να συμμετάσχω στην παρουσίαση του βιβλίου «Trafficking: Εσωτερικές Πορείες σε Εκτός Νόμου Διαδρομές, Ηθικές, νομικές και ψυχολογικές προεκτάσεις» (Εκδόσεις Πεδίο)που έχει συγγράψει μια πολύ αξιόλογη επιστήμονας, η Αντωνία Ποθουλάκη, Ερευνητική Συνεργάτιδα του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας (ΚΕΜΕΑ) του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό η Γενική Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων , κ. Μαρία Συρεγγέλα και θα μιλήσουν για το βιβλίο και οι κ.κ. Ηρακλής Μοσκώφ, Εθνικός Εισηγητής για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων του Υπουργείου Εξωτερικών και Σπύρος Μπράτσικας, Αστυνόμος Α‘, Επικεφαλής της ομάδας Anti-trafficking της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σόνια Τάνταρου Κρίγγου

Πρόεδρος Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας

Περισσότερα Άρθρα

Τάσος Χρόνης: Αντισηπτικό υγρό και υφασμάτινες μάσκες στο προσωπικό του Ασκληπιείου

Αναγνωρίζοντας τη σημαντική δουλειά που γίνεται για την υποδοχή των επισκεπτών μας, σε συνθήκες υγειονομικής κρίσης, στον αρχαιολογικό χώρο του Ασκληπιείου της Επιδαύρου προσφέραμε σήμερα αντισηπτικό υγρό και υφασμάτινες μάσκες στο προσωπικό που εργάζεται εκεί. Ελάχιστο δείγμα της κατανόησης των δυσκολιών που θα υπάρξουν τη μικρή φετινή τουριστική σεζόν.

Στην Πελοπόννησο θα κατέληγαν επτά τόνοι αλλοιωμένων κρεάτων

Σημαντικό πλήγμα σε κύκλωμα παραγωγής και διάθεσης επικίνδυνων για την υγεία τροφίμων, το οποίο διέθετε προϊόντα σε πάνω από 50 νοσοκομεία, στρατόπεδα, σωφρονιστήρια, δομές φιλοξενίας ανηλίκων, δημοτικές επιχειρήσεις, δομές φιλοξενίας προσφύγων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων κ.λπ., κατάφεραν υπάλληλοι της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ). Πρόσφατα, στο πλαίσιο κοινής δράσης έρευνας, μεικτό κλιμάκιο ελεγκτών […]