18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Στην Τρίπολη μεθαύριο Τετάρτη ο διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.

Συνάντηση στην Τρίπολη με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα θα έχει μεθαύριο Τετάρτη 15 Ιανουαρίου ο διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. Φίλιππος Τσαλίδης.

Το αντικείμενο της συνάντησης, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 11.30 το πρωί, θα είναι -όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο περιφερειάρχης -“μια ουσιαστική συζήτηση για την επαναλειτουργία του τρένου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον για την επαναδραστηριοποίηση του σιδηροδρόμου, τόσο από την Κόρινθο μέχρι το Ναύπλιο, όσο και για εμπορευματικούς συρμούς μέχρι την Τρίπολη.

Σημειώνεται ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. -η οποία από τον Σεπτέμβριο του 2017 ανήκει στην εταιρεία των κρατικών ιταλικών σιδηροδρόμων (Ferrovie dello Stato Italiane Group / FSI) είναι ο βασικός πάροχος σιδηροδρομικής μεταφοράς επιβατών και εμπορευμάτων στη χώρα μας.

Η εταιρεία παρέχει τις σιδηροδρομικές υπηρεσίες χρησιμοποιώντας το δίκτυο και την εν γένει σιδηροδρομική υποδομή η οποία ανήκει στον ΟΣΕ, καταβάλλοντας τα αντίστοιχα τέλη πρόσβασης δικτύου.

Περισσότερα Άρθρα

Ανδρέας Πουλάς: Τολμήστε επιτέλους τις αλλαγές που χρειάζεται το Ε.Σ.Υ. (video)

Ο Ανδρέας Πουλάς ως Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής κατά τη συζήτηση Επίκαιρης Επερώτησης του ΣΥΡΙΖΑ προς τη Ν. Δημοκρατία, σχετικά με τα προβλήματα στη διαχείριση της πανδημίας και τις προτεραιότητες για την επόμενη μέρα στο Ε.Σ.Υ., αφού άσκησε κριτική στην άτολμη πολιτική της κυβέρνησης στον τομέα της Υγείας έθεσε κατά την ομιλία του, μεταξύ […]

Ιταλία – Κορονοϊός: 619 νεκροί το τελευταίο 24ωρο, ξεπέρασαν τους 19.000 συνολικά

Η μάχη της Ιταλίας με τον κορονοϊό συνεχίζεται, όπως και η καταμέτρηση νεκρών και νέων κρουσμάτων. Τα στοιχεία καθημερινά δείχνουν ότι τα χειρότερα μάλλον έχουν περάσει για τη γειτονική χώρα, αφού δεν είναι μόνο το γεγονός ότι έχει πέσει -σε σχέση με πριν δύο εβδομάδες- ο αριθμός των θανάτων που καταγράφονται καθημερινά, αλλά και το […]