18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Στο νοσοκομείο ο Μπόρις Τζόνσον

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον εισήχθη το βράδυ της Κυριακής στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις, ανακοίνωσε η Ντάουνινγκ Στριτ, διευκρινίζοντας ότι η εισαγωγή γίνεται προληπτικά, καθώς ο πρωθυπουργός συνεχίζει να έχει συμπτώματα του κορονοϊού δέκα ημέρες αφότου διαγνώστηκε με τον ιό.

«Μετά τη συμβουλή του γιατρού του, ο πρωθυπουργός εισήχθη στο νοσοκομείο για εξετάσεις» αναφέρει η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου. «Αυτό είναι ένα προληπτικό βήμα, καθώς ο πρωθυπουργός συνεχίζει να έχει επίμονα συμπτώματα κορονοϊού δέκα ημέρες αφότου διαγνώστηκε με τον ιό».

Ο Τζόνσον ευχαρίστησε το προσωπικό του εθνικού συστήματος υγείας (NHS) για το έργο που προσφέρει, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται πως ο Βρετανός πρωθυπουργός εδώ και δέκα ημέρες βρισκόταν εντός της οικίας του, καθώς έχει βρεθεί θετικός στον κορονοϊό, όμως τα συμπτώματα δεν υποχωρούσαν, με αποτέλεσμα χθες να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, όπου θα παρακολουθηθεί από τους γιατρούς.

Σίγουρος ο Τραμπ ότι ο Τζόνσον θα αναρρώσει

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε «σίγουρος» ότι ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, που εισήχθη σε νοσοκομείο χθες Κυριακή προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και να περάσει τη νύχτα, θα αναρρώσει μετά τη μόλυνσή του από τον κορονοϊό.

«Είμαι πεπεισμένος ότι θα πάει καλά. Είναι γερός» σχολίασε ο Τραμπ, χαρακτηρίζοντας «φίλο» του τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου και επικεφαλής των Συντηρητικών.

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Περισσότερα Άρθρα

Εκδήλωση μνήμης στο Ναύπλιο: Δωροβίνης και Ματσέλη μιλούν για τους πρόσφυγες στη Νέα Κίο

Εκδήλωση μνήμης για τη Μικρασιατική Καταστροφή, συνδιοργανώνουν το Ίδρυμα Βασίλη Παπαντωνίου με τον Δήμο Ναυπλιέων και τον ΔΟΠΠΑΤ, η οποία θα γίνει τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου και ώρα 6μμ στο Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Ελλάδας του Πανεπιστημίου Harvard, στο Ναύπλιο. Ομιλητές θα είναι οι: Βιργινία Ματσέλη, εθνολόγος, με θέμα «Η πρώτη εγκατάσταση των προσφύγων στην Νέα Κίο και το […]

Πυρκαγιά στο Κρανίδι

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 7:30 περίπου το απόγεμα στο Κρανίδι του Δήμου Ερμιονίδας και συγκεκριμένα στην περιοχή Δορούφι. Στο σημείο έσπευσαν οχήματα και άνδρες από το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Κρανιδίου. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έντονο καπνό και η εστία της πυρκαγιάς εντοπίσθηκε κοντά σε σπίτι. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο δίνουν μάχη με […]