19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συγχαρητήρια Γιάννη Γκιόλα στα χρυσά κορίτσια του στίβου

«Θερμά συγχαρητήρια στις Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, Ελπίδα Καρκαλάτου, Κατερίνα Δαλάκα, Ειρήνη Γεωργαλά και Ελπίδα Τόκα και στους προπονητές τους, που εκπροσώπησαν επάξια τον νομό μας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου κατακτώντας τις πρώτες θέσεις στα αγωνίσματα που μετείχαν.

Καλή συνέχεια στην προσπάθειά σας με ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις.

Εύχομαι δε ολόψυχα, καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στις δύο συμπατριώτισσές μας Κωνσταντίνα Καρκαλάτου και Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη»

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Περισσότερα Άρθρα

Συνέντευξη τύπου για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ΜΧ Junior 2021 στη Μεγαλόπολη (vid)

Συνέντευξη τύπου διοργανώθηκε σήμερα για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα MX Junior 2021 στη Μεγαλόπολη στις 31 Ιουλίου και την 01 Αυγούστου. Κεντρικός ομιλητής ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας και ο Σωτήρης Μουρίκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Πελοπόννησος ΑΕ που διοργανώνει το πρωτάθλημα.

Δήλωση Ανδρέα Πουλά για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

«Σήμερα ξεκίνησε η δοκιμασία των Πανελληνίων Εξετάσεων μία περίοδος για την οποία οι μαθητές και οι οικογενειές τους έχουν προετοιμαστεί εδώ και πολύ καιρό. Πρόκειται για μία σημαντική στιγμή δεν είναι όμως η μονάδική ευκαιρία για τους μαθητές να εκπληρώσουν τα όνειρά τους. Είναι ένα μεγάλο βήμα προς το μέλλον όχι όμως το μοναδικό. Εύχομαι […]