18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

ΣΥΚΑΦΙΑΡ “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” και «Make a wish»

Μια απ’ τις πιο ευαίσθητες δράσεις του συλλόγου Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργολίδας (ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.) “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 στις 6:30 μ.μ. στην πλατεία του Αγ. Πέτρου στο Άργος. Στηρίζοντας τον οργανισμό «Make a wish» στολίσαμε ένα διαφορετικό δέντρο αγάπης μοιραστήκαμε την δύναμη μιας ευχής χαρίζοντας το χαμόγελο σε ένα παιδί που το έχει ανάγκη!

Στη εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους η κ. Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, διευθύντρια του «Make a wish» στην Ελλάδα και ο κ. Χάρης Πατούνης, υπεύθυνος του προγράμματος «Αστέρι της Ευχής».

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσο που μας επέτρεψε να στολίσουμε το δέντρο της ευχής τη συγκεκριμένη ημέρα, κάτι που συντέλεσε καθοριστικά στην επιτυχία του εγχειρήματος μας, την Α/θμια και τη Β/θμια Σχολική Επιτροπή καθώς και την ΚΕΔΑΜ για την πολύτιμη βοήθεια τους. Τέλος ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που προσέφερε από το υστέρημα του προκειμένου να χαρίσουμε το χαμόγελο σε ένα παιδί που το έχει ανάγκη!

Εκ του ΔΣ

Περισσότερα Άρθρα

Στα… Τάρταρα το Χρηματιστήριο: Κάτω από τις 600 μονάδες ο γενικός δείκτης

Βουτιά 1,77% κατέγραψε το Χρηματιστήριο της Αθήνας ύστερα και από το άσχημο άνοιγμα της αμερικανικής αγοράς το απόγευμα. Η ελληνική αγορά ξεκίνησε ανοδικά αρχικά, αλλά όπως αποδείχθηκε δεν κράτησαν ούτε μισή ώρα. Μόλις έγιναν γνωστά τα αμερικανικά futures τότε η Αθήνα επέστρεψε στην πτώση. Η αγορά έχασε τις 600 μονάδες στην έβδομη κατά σειρά αρνητική συνεδρίαση. […]

Δ. Καμπουράκης : Είναι η αχρειότητά τους, λόγος για τη δική μας εξαχρείωση;

Κάθε υποκλοπή συνομιλίας που δεν έχει γίνει από κρατικό φορέα και με εισαγγελική παραγγελία, είναι παράνομη αλλά πρωτίστως ηθικά απαράδεκτη. Κι αν ο σημερινός νόμος καθιερώνει την εξαίρεση του «κακουργήματος εναντίον του δημοσίου συμφέροντος», η σημερινή κυβέρνηση οφείλει να τον αλλάξει πάραυτα. Να απαγορεύσει αυστηρά τέτοιες πρακτικές, δίχως να αφήνει το παραμικρό παραθυράκι. «Είσαι τρελός;» […]