12 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συλλήψεις δυο ατόμων για ναρκωτικά στην Αργολίδα

Συνελήφθη, χθες (5.8.2019) το βράδυ, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 34χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών.

Επίσης, συνελήφθη, χθες (5.8.2019) το απόγευμα, στο 13ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Άργους- Τριπόλεως, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 47χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, τσιγαριλίκι κάνναβης και μεταλλικό τρίφτη, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών.

Περισσότερα Άρθρα

Ανδρέας Πουλάς: «Την απόλυτη άλωση των δικαιωμάτων των εργαζομένων επιδιώκει η Νέα Δημοκρατία» (vid)

Ο Ανδρέας Πουλάς κατά τη συζήτηση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για τα εργασιακά στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής επεσήμανε μεταξύ άλλων τα εξής: «Το σχέδιο νόμου που φέρνετε προς συζήτηση έχει προκαλέσει αναστάτωση στην κοινωνία, παρότι εξωραΐζεται και καλλωπίζεται από μέρος των μέσων μαζικής ενημέρωσης, ώστε να προκαλέσει τους μικρότερους […]

Η Πίτσα Παπαδοπούλου στο Αργολικό

Σας προσκαλούμε στην Ιερά Πανήγυρη της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις 14/8 στο Αργολικό Ναυπλίου, να απολαύσετε την υπέροχη Πίτσα Παπαδοπούλου. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ! Άφθονα ποτά και γουρουνοπούλα!!