21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συλλήψεις σε Άργος και Ναύπλιο για όπλα και ηρωίνη

Συνελήφθη, χθες (9.2.2019) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας ένας 18χρονος.

Στην κατοχή του βρέθηκε μαχαίρι, με συνολικό μήκος 30 εκατοστά, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου.

Συνελήφθη, σήμερα (10.2.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, 38χρονος, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητες ηρωίνης, ένας (1) χαρτοκόπτης, με συνολικό μήκος 25 εκατοστά, καθώς και δύο (2) λάμες.

Επίσης συνελήφθη, σήμερα (10.2.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 32χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα ηρωίνης και μια (1) γυάλινη πίπα καπνίσματος ναρκωτικών ουσιών, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών.

Περισσότερα Άρθρα

Γ.Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ- Ν.Μ. ΑΡΓΟΥΣ: Η “14η Ιουνίου” έχει καθιερωθεί ως “Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη” από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ)

Το τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Αργολίδας –Νοσηλευτικής Μονάδας Άργους έχει διαχρονική παρουσία  και προσφορά στο θεσμό της εθελοντικής αιμοδοσίας. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου θέτει  στις υψηλές προτεραιότητες της τη συνέχιση και αναβάθμιση της λειτουργίας του θεσμού και μαζί με τον  κύριο  Πανουτσόπουλο Αθανάσιο, Διευθυντή του Τμήματος Αιμοδοσίας και τους αξιόλογους συναδέλφους-συνεργάτες του, αγωνίζονται καθημερινά για […]

Εκλογές στην Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Αργολίδας

Τηρώντας όλα τα μέτρα προφύλαξης έναντι του COVID -19, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 03-07-2020 στην Αίθουσα Τ.Ε.Δ.Κ. Αργολίδας στο Ναύπλιο, η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νομού Αργολίδας . Μας τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. κ. Δημήτρης Σταθόπουλος, ο οποίος απάντησε σε ερωτήματα συναδέλφων για τα θέματα που μας απασχολούν. […]