Συλλήψεις σε Αργολίδα, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (23.4.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, 53χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Αθηνών, για απάτη και πλαστογραφία.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (23.4.2024) το πρωί, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, 43χρονη ημεδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου, για ληστρική κλοπή.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (23.4.2024) το μεσημέρι, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, 37χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Μυτιλήνης, για απάτη.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (23.4.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας, 38χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς  Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, για κλοπή.
Εκτροπή οχήματος με θανάσιμο τραυματισμό ενός (1) ατόμου Χθες (23.4.2024) το απόγευμα, στην Επαρχιακή Οδό Εξαμιλίων-Κεχριών, δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 33χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε μάντρα και στη συνέχεια σε κολώνα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

 

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή και παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού Συνελήφθησαν, χθες (23.4.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, των Αστυνομικών Τμημάτων Μολάων και Γυθείου, -2- ημεδαποί, ηλικίας 28 και 49 ετών, αντίστοιχα, γιατί, λίγο νωρίτερα, αφαίρεσαν οικοδομικά υλικά, από αύλειο χώρο οικοδομής, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Επιπλέον, σε βάρος τους βεβαιώθηκαν παραβάσεις της Υγειονομικής Διάταξης και του Υγειονομικού Κανονισμού. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για τα – κατά περίπτωση αδικήματα – της υπόθαλψης, περί ναρκωτικών και για Εντάλματα Σύλληψης Συνελήφθησαν, χθες (23.4.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του δήμου Μεσσήνης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, -2- ημεδαποί, ηλικίας 21 και 23 ετών, αντίστοιχα, γιατί σε βάρος τους εκκρεμούσαν Εντάλματα Σύλληψης του Α΄ Ανακριτικού Τμήματος Πρωτοδικείου Καλαμάτας, για διακεκριμένες κλοπές. Επιπλέον, όπως προέκυψε ο 23χρονος δεν είχε προβεί στην έκδοση  δελτίου αστυνομικής ταυτότητας Τέλος, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη 49χρονος ημεδαπός για υπόθαλψη των ανωτέρω συλληφθέντων, στην οικία του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε -1- τσιγαριλίκι. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.
Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για απόπειρα κλοπής Συνελήφθησαν, χθες (23.4.2024) το απόγευμα, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, -2- ημεδαποί, ηλικίας 46 και 47 ετών, αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα, προσπάθησαν να εισέλθουν σε κατάστημα με σκοπό την κλοπή, δίχως όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθώς έγιναν αντιληπτοί. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

 

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα