15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συλλήψεις σε Αργολίδα και Κορινθία

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 52χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στο όχημά του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) σουγιάδες και δύο (2) μαχαίρια. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

Εξιχνιάστηκε επίσης ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, μία (1) περίπτωση απάτης σε βάρος ημεδαπού, που είχε γίνει την 29.3.2019 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) 36χρονου ημεδαπού, για απάτη.

Παράλληλα σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, υνελήφθη, χθες το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 34χρονη ημεδαπή, γιατί στην κατοχή της βρέθηκε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους -6- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Περισσότερα Άρθρα

Ο 24ωρος υπερμαραθώνιος του No Finish Line Athens

 Στο πλαίσιο του Νο Finish Line Athens, που θα γίνει για τρίτη συνεχόμενη φορά στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, από τις 10 ως τις 14 Απριλίου, θα διεξαχθεί και φέτος ο 24ωρος υπερμαραθώνιος αγώνας Βίκος Ultra Race, με έναρξη το Σάββατο 13 Απριλίου και ώρα 10:00 και λήξη την Κυριακή στις 10:00. Και σε αυτόν τον αγώνα, όπως και […]