17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Συνάντηση Νίκα-Κωστούρου στο Ναύπλιο

 

Το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού “Ναύπλιο Επόμενη Μέρα” του νυν Δημάρχου Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρου επισκέφτηκε νωρίτερα ο υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Ο κ.Νίκας επικεφαλής κλιμακίου υποψηφίων του συνδυασμού “Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο” περιοδεύει σήμερα στο Ναύπλιο, επισκεπτόμενος καταστήματα της πόλης και υπηρεσίες.

Ο υπ. Περιφερειάρχης τόνισε πως η Περιφερειακή αρχή πρέπει να σέβεται το έργο των Δημάρχων και όχι να τους καπελώνει και να οικειοποιείται τις προσπάθειες που κάνουν.

Επίσης ανέφερε χαρακτηριστικά πως είναι ανεπίτρεπτο για έναν νομό με τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους του κόσμου να μην υπάρχει σύγχρονο οδικό δίκτυο.

Ο κ.Κωστούρος ευχαρίστησε για την επίσκεψη τον Π. Νίκα του ευχήθηκε καλή επιτυχία, και εξέφρασε την πεποίθηση οτι η συνεργασία μαζί του θα αποφέρει οφέλη στον τόπο μας.

Περισσότερα Άρθρα

Τάσος Χρόνης: Δεν είναι ευκαιρία για βόλτα τα χωριά

  Οι αγαπητοί φίλοι της Επιδαύριας γης θα πρέπει να αναλογιστούν ότι υπάρχουν ελάχιστες ΜΕΘ στην Πελοπόννησο! Ότι όλα τα καταστήματα είναι κλειστά και αυτό έγινε για να προστατευθούμε από τον ιό Ότι όλοι οι δημόσιοι χώροι είναι κλειστοί για το κοινό Ότι ο δήμος υπολειτουργεί Ότι… Ότι… Ότι… Και εάν παρ’ όλα αυτά θέλουν […]

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Με επιτυχία η εκπαίδευση στα υγειονομικά πρωτόκολλα των εργαζομένων στον Τουρισμό

Εξαιρετικά επιτυχημένα παρέμβαση, χαρακτήρισε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας την εκπαίδευση των εργαζομένων στον τουρισμό, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία έγινε με τηλεκπαίδευση με τη συνεργασία μεταξύ των Περιφερειών Πελοποννήσου, Κρήτης και της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. “Αρχίζει μια δημιουργική και αποδοτική συνεργασία τόσο με την Περιφέρεια Κρήτης ιδιαίτερα σε θέματα τουριστικού, αλλά και αγροτικού […]