18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός για τον ύποπτο φάκελο στη Γραμματεία του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Ναύπλιο

Πυροσβέστες από την ΕΜΑΚ με ειδικές στολές, μεταφέρουν τον ύποπτο φάκελο που βρέθηκε στην γραμματεία του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Ναύπλιο.

Συναγερμός σήμανε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου, μετά από ενημέρωση για περίεργο δέμα και στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου στο Ναύπλιο.

Ειδική μονάδα της ΕΜΑΚ όπου μπήκε και πήρε το φάκελο από τα γραφεία της Γραμματείας του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου στην οδό Β. Κωνσταντίνου (Μεγάλος δρόμος) ακολουθώντας το ειδικό πρωτόκολλο όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο φάκελος παρελήφθη την Τετάρτη αλλά σήμερα ενημέρωσαν την πυροσβεστική μετά τον σάλο με τους ύποπτους φακέλους σε πολλά Πανεπιστήμια της χώρας, ενώ περιέχει και φυλλάδια σε αραβική γραφή.

Περισσότερα Άρθρα

Η Μάχη της Μαντινείας

Μετά τη Μάχη των Λεύκτρων (371 π.Χ.), η κυριαρχία της Θήβας στον ελλαδικό χώρο ήταν αναμφισβήτητη. Αθήνα και Σπάρτη βρίσκονταν σε προφανή παρακμή. Οι Θηβαίοι, με επικεφαλής του στρατηγούς Πελοπίδα και Επαμεινώνδα, είχαν δημιουργήσει στην Πελοπόννησο το Κοινό των Αρκάδων, με φιλικές προς αυτούς πόλεις. Η Σπάρτη προσπάθησε να το διασπάσει, προσεταιριζόμενη κάποιες από αυτές […]

Νίκος Ξανθόπουλος: Διασωληνωμένος στην εντατική παραμένει ο ηθοποιός

Στο νοσοκομείο παραμένει ο ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος δίνοντας μια από τις μεγαλύτερες μάχες της ζωής του. Ο σπουδαίος ηθοποιός εισήχθη επειγόντως στην εντατική λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. Οι νεότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του αναφέρουν ότι ο 88χρονος ηθοποιός έχει διασωληνωθεί. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Νίκος Ξανθόπουλος νοσηλεύεται από […]