20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στην Κόρινθο: 5 μαθητές στο νοσοκομείο λόγω αναπνευστικών προβλημάτων

Συναγερμό σήμανε σε ΕΚΑΒ και αστυνομία στην Κόρινθο καθώς ενημερώθηκαν τηλεφωνικά πως πρέπει να μεταφέρουν μαθητές στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα ΕΚΑ και αστυνομία ενημερώθηκαν τηλεφωνικά ότι πρέπει να μεταβούν άμεσα στο 62ο χλμ της Ε.Ο Κορίνθου-Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων, να παραλάβουν στο σημείο και να μεταφέρουν μαθητές από το λεωφορείο στο Γενικό Νοσοκομείο στην Κόρινθο.

Μέσα σε λίγα λεπτά έσπευσαν 2 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τρία περιπολικά της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων και αυτοκίνητο της Ολύμπιας Οδού, με τα ασθενοφόρα να μεταφέρουν στο νοσοκομείο στην Κόρινθο 5 μαθητές ηλικίας 12 έως 14 ετών. Οι ανήλικοι είχαν δυσκολία στην αναπνοή που πιθανώς να οφείλεται σε εισπνοή καπνού.

ΠΗΓΗ: korinthostv

Περισσότερα Άρθρα

Εσείς γνωρίζετε γιατί τρώμε βασιλόπιτα την Πρωτοχρονιά;

H βασιλόπιτα είναι το γλύκισμα – σύμβολο της Πρωτοχρονιάς και συνδέεται με την εορτή του Αγίου Βασιλείου, από τον οποίο πήρε το όνομά της. Τη βρίσκουμε με πολλές μορφές και διάφορους τρόπους παρασκευής, σ’ όλα τα ελληνικά σπίτια, αστικά και αγροτικά. Ζυμώνεται κυρίως με αλεύρι, αυγά, ζάχαρη και γάλα, και συνηθέστατα πάνω στην επιφάνειά της […]

Καταμετρήθηκαν 236 κρούσματα σε 24 ώρες – 231 διασωληνωμένοι – 18 νέοι θάνατοι

Σήμερα, Κυριακή 27 Ιουνίου, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοίνωσε 236 νέα κρούσματα Covid-19 στην Ελλάδα. Παράλληλα, σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ, 231 ασθενείς βρίσκονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ, ενώ έχουν καταγραφεί 18 νέοι θάνατοι. Ακολούθως παρουσιάζεται η ηλικιακή κατανομή των (α) συνολικών κρουσμάτων, (β) των περιστατικών που κατέληξαν σε θάνατο και (γ) των ασθενών που νοσηλεύονται […]