15 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

Συνελήφθησαν οχτώ άτομα που επιχείρησαν να ταξιδέψουν παράνομα για Γαλλία και Ιταλία, μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας  

Συνελήφθησαν, χθες (2.8.2020) στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας, σε πέντε (5) ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, οχτώ (8) αλλοδαποί, τέσσερις (4) άνδρες, ηλικίας 19, 23, 32 και 34 ετών και τέσσερις (4) γυναίκες, ηλικίας 18, 27, 31 και 32 ετών, αντίστοιχα, για πλαστογραφία και παράβαση της Νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών τους εγγράφων, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για Παρίσι Γαλλίας και Μιλάνο Ιταλίας, διαπίστωσαν ότι αυτά ήταν προφανώς πλαστά.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, από την κατοχή τους διαβατήρια Πορτογαλικών και Μεξικάνικων Αρχών, δελτία ταυτότητας Βέλγικων, Πορτογαλικών και Ελληνικών Αρχών καθώς και ταξιδιωτικά έγγραφα και άδεια διαμονής Ελληνικών Αρχών.

Επιπλέον, οι πέντε (5) εξ αυτών συνόδευαν και τα ανήλικα τέκνα τους για τα οποία επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, ως επίσης κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Περισσότερα Άρθρα

Τάκης Θεοδωρικάκος από τη Μάνη: «Πανίσχυρες διαχρονικές αξίες: Πατριωτισμός, ελευθερία, αλληλεγγύη. Με αυτές πορευόμαστε!»

Οι Έλληνες ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση – Η διχόνοια οδηγεί σε τραγωδίες Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη εκπροσώπησε τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της Επανάστασης του ’21 Τη διασφάλιση της ενότητας των Ελλήνων έθεσε ως προϋπόθεση ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, προκειμένου η χώρα […]

Υπό κράτηση ο 56χρονος που συνελήφθη για παρενόχληση 16χρονης

Υπό κράτηση παραμένει ο 56χρονος που συνελήφθη ύστερα από καταγγελία 16χρονης μαθήτριας ότι την παρενόχλησε καθ’ οδόν για το σχολείο, προτείνοντάς της να τη μεταφέρει στον προορισμό της με το αυτοκίνητό του. Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ενώπιον του οποίου παραπέμφθηκε να δικαστεί, ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για αύριο, Τετάρτη, διατηρώντας μέχρι τότε την […]