19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη κλεφτοκοτάς…ρομά εν ώρα δράσης !

Συνελήφθη, χθες (7.4.2020) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 45χρονος ημεδαπός, γιατί αποπειράθηκε να αφαιρέσει από αγροτεμάχιο ημεδαπού έντεκα (11) όρνιθες, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς έγινε αντιληπτός. Επιπλέον, όπως προέκυψε, σε βάρος του εκκρεμούσαν και δύο (2) αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για παραμέληση αποτροπής από επαιτεία και κλοπή, αντίστοιχα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

Περισσότερα Άρθρα

Πάτρα: Ο εθισμός στα υπνωτικά οδήγησε καθηγήτρια Πανεπιστημίου σε πλαστογραφία

Με την κατηγορία της πλαστογραφίας βρέθηκε μία γυναίκα, στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας, καθώς είχε στην κατοχή της τεράστια ποσότητα φαρμάκων την οποία εξασφάλισε με πλαστογραφημένες συνταγές. Πολλές από αυτές ήταν γραμμένες σε ανύπαρκτα ονόματα, ενώ κατάφερε να προμηθεύεται φάρμακα με αυτό τον τρόπο για εννέα περίπου χρόνια (από το 2001- 2009). Πρωτόδικα είχε […]

Τον “τσίμπησαν” με λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθη, χθες (14.7.2019) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 51χρονος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -90- πακέτα λαθραίων τσιγάρων, ενώ επίσης κατασχέθηκε ένα όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.