17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη ο 47χρονος που κατηγορείται πως βίασε 34χρονη στην Κέρκυρα

Συνελήφθη ο 47χρονος βιαστής της Κέρκυρας που αναζητούσαν οι αστυνομικοί μετά την καταγγελία γυναίκας πως την κακοποίησε.

Σύμφωνα με το corfutvnews.gr ο 47χρονος οπλοφορούσε ενώ συνελήφθη στην περιοχή Αγίου Γορδίου Λευκίμμης.

Από την πρώτη στιγμή η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας συντονισμένα είχε προχωρήσει σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση όπου συμμετείχαν ομάδες Αστυνομικών οι οποίες σάρωναν την περιοχή και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά ακόμα και στις πιο δύσβατες περιοχές ενώ τις τελευταίες ήμερες είχαν συλλέξει και σημαντικές πληροφορίες.

Όλα ξεκίνησαν όταν μία 34χρονη γυναίκα αλβανικής καταγωγής, αγνοούνταν για περίπου δύο μέρες, με τον σύντροφό της να την αναζητά εναγωνίως.

Εντοπίστηκε στον δρόμο στην περιοχή του Αγίου Προκοπίου Λευκίμμης, από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Λευκίμμης.

Η ίδια, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που την βρήκαν ότι ο 47χρονος την απήγαγε, την κρατούσε όμηρο και υπό την απειλή της ζωής της τη βίασε κατ’ εξακολούθηση.

Περισσότερα Άρθρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέτει ενώπιον του ΟΗΕ την αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων

Στον ΟΗΕ οδηγείται πλέον το εθνικό αίτημα της διεθνούς αναγνώρισης της γενοκτονίας των Ποντίων, ύστερα από πρωτοβουλία της ΝΔ. Αυτό αποκάλυψε σήμερα ο Πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στη Βουλή, με αφορμή την επέτειο των 100 ετών από τη γενοκτονία των Ποντίων. Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε και δύο ακόμη πρωτοβουλίες της ΝΔ προκειμένου να υπάρξει […]

Πένθος στον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας για τον θάνατο του Αθανάσιου Αλεξόπουλου

”Έφυγε” ο Παιδίατρος Αθανάσιος Αλεξόπουλος και το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας  εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του και τα συλλυπητήριά του Με βαθύτατη θλίψη το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας  πληροφορήθηκε την  απώλεια του εκλεκτού συναδέλφου, Αθανάσιου Αλεξόπουλου. Προσέφερε τις υπηρεσίες του επί σειρά ετών στην περιοχή  Άργους – Ναυπλίου ως Παιδίατρος. Ο  Πρόεδρος […]