18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη Σομαλός ως ύποπτος για τους πέντε εμπρησμούς στο Λυγουριό

Στον εισαγγελέα Ναυπλίου συνοδεία αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος, οδηγήθηκε αργά το απόγευμα 36χρονος Σομαλός που συνελήφθη στο Λυγουριό Αργολίδας ως ύποπτος για πέντε συνολικά εμπρησμούς.

Το απόγευμα της Δευτέρας οι πυροσβεστικές δυνάμεις που έσπευσαν στο Λυγουριό Αργολίδας για πυρκαγιά διαπίστωσαν πως οι εστίες ξεπηδούσαν η μία πίσω από την άλλη και αμέσως κατάλαβαν πως προκειται για εμπρησμούς.

Αμέσως σε συνεργασία με την αστυνομία στήθηκε επιχείρηση εντοπισμού υπόπτων που κινούνταν στην περιοχή και έτσι έφτασαν στα ίχνη του 36χρονου ο οποίος έπεσε σε αντιφάσεις στις ερωτήσεις που δέχθηκε και συνελήφθη ως βασικός ύποπτος για τους εμπρησμούς.

Περισσότερα Άρθρα

Η Ομάδα Επικοινωνίας ΔΗ.ΣΥ.ΕΡ. για τον Δημήτρη Σφυρή

Δεν χωράει ο νους μας την είδηση. Είναι δύσκολο, όντας ακόμα μουδιασμένοι από τον ξαφνικό χαμό του Δημήτρη Σφυρή, να βάλουμε λέξεις σε σειρά και να εκφράσουμε αυτό που μας συμβαίνει. Όσοι είχαν την τύχη να συνομιλήσουν μαζί του, σε οποιοδήποτε πλαίσιο, θα συμφωνήσουν σίγουρα σε ένα πράγμα. Ότι ο Δημήτρης Σφυρής αγάπησε την Ερμιονίδα […]

Η πείνα δεν έχει ρεπό – Στηρίξτε το Συσσίτιο της Ευαγγελίστριας

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου και στο συσσίτιο της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου οι εθελοντές και οι εθελόντριες είναι εκεί και σήμερα για να δώσουν το ελάχιστο στον συνάνθρωπό μας, χωρίς να γνωρίζουν αργίες και Κυριακές, διότι η πείνα δεν έχει ρεπό. “Ας ενώσουμε, λοιπόν, όλοι τις δυνάμεις μας και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε την αγάπη αδιακρίτως” τονίζει ο […]