20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Συνεχίζονται εντατικά οι έρευνες για την αγνοούμενη λουόμενη

Με το πρώτο φως της ημέρας έπιασε και πάλι δουλειά το διευρυμένο πλέον κλιμάκιο του Λιμενικού υπό τις οδηγίες του Λιμενάρχη Ναυπλίου, Παναγιώτη Κοντού για την ανεύρεση της 65χρονης που αγνοείται από χθες το πρωί στο θαλάσσιο χώρο της Νέας Κίου.

Πλέον, επιχειρούν τρία  σκάφη , πέντε περιπολικά ακτογραμμής, ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ και οι δύτες διπλασιάστηκαν και από δύο έγιναν τέσσερις.

Συνολικά 21 άτομα αναζητούν σπιθαμή προς σπιθαμή την Μαρία Γεωργιάδη που έχει εξαφανιστεί από χθες στις 9πμ.

Η γυναίκα συνήθιζε  να κάνει το μπάνιο της κάθε πρωί μπροστά στη ταβέρνα Τσακίρης στην Νέα Κίο, όπου πήγε και χθες, άφησε τα ρούχα της στο μώλο (τα οποία και βρέθηκαν) και έκτοτε αγνοείται με την αγωνία να έχει φτάσει στο κατακόρυφο για τους οικείους της.

 

Περισσότερα Άρθρα

Αρχάγγελος Γαβριήλ

Ένας από τους τέσσερις αρχαγγέλους, που αναφέρονται ονομαστικά στην Αγία Γραφή. Το όνομά του στα εβραϊκά έχει διάφορες σημασίες, όπως άνθρωπος του Θεού, ο γενναίος του Θεού, ο ήρωας του Θεού, ανήρ του Θεού και ο Θεός δείχθηκε ισχυρός. Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ αναφέρεται τόσο στην Αγία Γραφή όσο και στο Κοράνιο. Στην Παλαιά Διαθήκη αναφέρεται […]

Τρομερό: Απαγχωνίστηκε πριν 30 ημέρες και βρέθηκε προχθές…

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν αστυνομικοί στο Ναύπλιο προχθές το βράδυ όταν ειδοποιήθηκαν από περιοίκους στην περιοχή της Αγίας Μονής για αφόρητη δυσοσμία που προερχόταν από μονοκατοικία. Οι περίοικοι είχαν αντιληφθεί τις τελευταίες ημέρες την δυσοσμία η οποία έγινε αφόρητη το τελευταίο διάστημα και έτσι ειδοποίησαν τις υπηρεσίες ώστε να διαπιστωθεί τι ακριβώς είχε […]