19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

“Συνοδοιπορία Χαράς” μέσα στη φύση με οδηγό τον Ιησού Χριστό

Μια “Συνοδοιπορία Χαράς” μέσα στη φύση, γνωρίζοντας πως αυτός που δίνει τη χαρά είναι ο Χριστός!

Με την ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νεκταρίου συνεχίζεται και φέτος η κατασκήνωση της Μητροπόλεως μας στο Κούμανι Ηλείας. Μαγευτική η φύση! Η πρώτη περίοδος ανήκει στα αγόρια. Οι ομάδες; Ισχυροί, Γενναίοι, Αγωνιστές, Σύσσωμοι και Ελπιδοφόροι!!

Το ημερήσιο πρόγραμμα είναι γεμάτο με δραστηριότητες.

Υπεύθυνος της πρώτης κατασκηνωτικής περιόδου είναι ο  Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως Αργολίδος π. Πέτρος Αθανασόπουλος και συνεργάτες ο π. Δημήτριος Στεργίου και ο Ιεροδιάκονος της Μητροπόλεως Αργολίδος π. Νικόλαος Μίχος.

Σήμερα υπήρχε και μια νέα προσθήκη στο πρόγραμμα.

Οι υπεύθυνοι ιατροί της κατασκήνωσης κ. Αθανάσιος Νταβέλος και κ. Ελίνα Παπαδοπούλου παρουσίασαν στους κατασκηνωτές μαθήματα Α’ Βοηθειών. Με την ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νεκταρίου ανέλαβαν την ευθύνη της κατασκήνωσης ώστε να λειτουργήσει και εφέτος η Α΄ κατασκηνωτική περίοδος των αγοριών του Δημοτικού και τα παιδιά να είναι ασφαλή και υγιή.

Ο π.Πέτρος τους ευχαρίστησε θερμά, και τους ευχήθηκε πάντοτε να είναι υγιείς να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τις ιατρικές γνώσεις τους.

Για την επιτυχία της κατασκήνωσης εργάζονται ακούραστα πολλοί εθελοντές. Όπως οι κυρίες της κουζίνας. Με το χαμόγελο στα χείλη, όπως όλοι όσοι εμπλέκονται. Ιερή η αποστολή τους…Θεάρεστο το έργο τους. Η μεγαλύτερη ανταπόδοση είναι το χαμόγελο των μικρών κατασκηνωτών. Πού δίνουν κι όλας ραντεβού για του χρόνου…

 

Περισσότερα Άρθρα

«Παρτούζες με το μέτρο» – Απίστευτη δήλωση της υπ. Υγείας του Βελγίου

«Παρακαλούνται οι κ.κ. και κυρίες πολίτες του Βελγίου να απέχουν από μη απαραίτητες σεξουαλικές δραστηριότητες άνω των 3 ατόμων», δήλωσε η υπουργός Υγείας του Βελγίου Maggie de Block. Στην αγγλική μετάφραση το «μη απαραίτητες σεξουαλικές δραστηριότητες» είναι «non essential secual axctivites». Προκύπτει προφανώς το ερώτημα, τι ακριβώς έχει στο μυαλό της η υπουργός Υγείας του […]