19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Σχεδόν έτοιμη η εξέδρα του γηπέδου της Νέας Επιδαύρου!

Ο Δήμος Επιδαύρου άμεσα κατασκεύασε τη βάση για τη στήριξη της και τοποθετήθηκε ήδη η εξέδρα με πάνω από 200 καθίσματα, μέσω προγραμματικής και με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Διαχρονικά εργάστηκαν για αυτό άνθρωποι της προηγούμενης και τωρινής διοίκησης του Δήμου και της Περιφέρειας, συμπληρώνοντας τις αθλητικές εγκαταστάσεις που ξεκίνησαν από τον π. Υφυπουργό αθλητισμού κ. Ανδριανο, τους οποίους ευχαριστούμε.
Αυτό που μετρά είναι το έργο, το οποίο είναι έργο για όλη την Επίδαυρο και αναβαθμίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες και επισκέπτες μας.
Από εμάς μένει μόνο η περίφραξη του χώρου και κάποιες παρεμβάσεις ασφαλείας.
Επίσης τοποθετήθηκε το στέγαστρο στα αποδυτήρια, για λόγους στεγανοτητας και Προστασίας των εγκαταστάσεων.
Τάσος Χρόνης
Δήμαρχος Επιδαύρου

Περισσότερα Άρθρα

Κεχριές Κορινθίας: Ανεξέλεγκτη η φωτιά – Εκκενώθηκαν τα Αθίκια

Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι άνδρες της πυροσβεστικής στις Κεχριές Κορινθίας. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύονται συνεχώς. Συγκεκριμένα, αυτή την ώρα, επιχειρούν 77 πυροσβέστες με 26 οχήματα, ειδικό μηχανοκίνητο πυροσβεστικών επιχειρήσεων, 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ από αέρος συντρέχουν 6 ελικόπτερα και 2 αεροσκάφη. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά κατευθύνεται προς τα Αθίκια, ωστόσο, χαρακτηρίζεται “απρόβλεπτη” από στελέχη […]