14 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σόνια Τάνταρου Κρίγγου: Τιμή και πρόκληση η θέση της προέδρου του Κ.Ε.Θ.Ι.

Η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου ορίστηκε πριν λίγες ημέρες με απόφαση του Υπουργού κ. Γιάννη Βρούτση νέα Πρόεδρος στο Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας του Υπουργείου Εργασίας.

Η ίδια καταγράφει τις πρώτες εμπειρίες της από την πολύ σημαντική θέση που της ανατέθηκε:

“Το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι.) μπορεί και πρέπει να συμβάλλει ουσιαστικά, με νέες δράσεις και πρωτοβουλίες, στην άρση όλων εκείνων των παραγόντων που ακόμα και σήμερα συντηρούν την ανισότητα μεταξύ γυναικών και ανδρών και καλλιεργούν τα έμφυλα στερεότυπα. Η θέση της προέδρου του Κ.Ε.Θ.Ι. αποτελεί για εμένα ιδιαίτερη τιμή, αλλά συνάμα και πρόκληση να εργαστώ σκληρά για την προώθηση του έργου του και την εκπλήρωση της αποστολής του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννη Βρούτση και την Γενική Γραμματέα Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, κα Μαρία Συρεγγέλα. Δεσμεύομαι να τιμήσω την εμπιστοσύνη τους.

Στη φωτογραφία με τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και την Γενική Γραμματέα Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, κα Μαρία Συρεγγέλα, που με την εμπειρία της και την βαθιά γνώση των θεμάτων Ισότητας των Φύλων είναι βέβαιο ότι θα συμβάλλει καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων.
Υπόσχεση όλων να δουλέψουμε ο ένας πλάι στον άλλο αναδεικνύοντας και ενισχύοντας την πολύτιμη δράση για την ελληνική κοινωνία του Κ.Ε.Θ.Ι.”.

Περισσότερα Άρθρα

Δεν έκλεισαν τα ΤΕΠ Ναυπλίου, την Τρίτη εφημερεύει κανονικά

Κανονικά την Τρίτη η εφημερία των ΤΕΠ Ναυπλίου, όπως εδώ και καιρό συμβαίνει οι εφημερίες των ΤΕΠ των νοσοκομείων Άργους και Ναυπλίου πάνε ανά τετραήμερο, αυτό ισχύει και γι αυτό το τετραήμερο. Κανένα ΤΕΠ δεν κλείνει και δεν χρειάζεται να σκορπάμε πανικό χωρίς να υπάρχει πραγματικός λόγος. Αυτά για το παρόν ,σε ότι αφορά το […]

Στην παρουσίαση επίκαιρου βιβλίου η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου

Την προσεχή Τετάρτη θα έχω την χαρά να συμμετάσχω στην παρουσίαση του βιβλίου «Trafficking: Εσωτερικές Πορείες σε Εκτός Νόμου Διαδρομές, Ηθικές, νομικές και ψυχολογικές προεκτάσεις» (Εκδόσεις Πεδίο)που έχει συγγράψει μια πολύ αξιόλογη επιστήμονας, η Αντωνία Ποθουλάκη, Ερευνητική Συνεργάτιδα του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας (ΚΕΜΕΑ) του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό η Γενική […]