Σύγκρουση οχημάτων με θανάσιμο τραυματισμό ενός ατόμου και 3 συλλήψεις στην Κορινθία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (17.4.2024) το πρωί, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 17χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -13- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, χθες (17.4.2024) το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 21χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μαχαίρι, με μήκος λάμας -10- εκατοστά, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, σήμερα (18.4.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Β΄ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 25χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.
Σύγκρουση οχημάτων με θανάσιμο τραυματισμό ενός (1) ατόμου Χθες (17.4.2024) το μεσημέρι, στο 73,2ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου – Πατρών, Ι.Χ. επιβατηγό που οδηγούσε 23χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με  δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 22χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 22χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα