19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ταλέντο στο τένις

Δύο διακρίσεις “έκρυβε” η συμμετοχή του αθλητή του συλλόγου Athlisis Tennis Club, Μάριου Τούντα στο Ε2 Πανελλαδικό Πρωτάθλημα για παιδιά κάτω των 14 ετών της 29ης εβδομάδας, το οποίο πραγματοποιήθηκε το τριήμερο στα γήπεδα του Βόλου.

Ειδικότερα, ο Μάριος έπαιξε σε δύο τελικούς στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία, στα Μονά και στα Διπλά, όπου και κατέκτησε τις δεύτερες θέσεις.

Επιπλέον, στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 16 ετών της ίδιας διοργάνωσης που έγινε στο Γουδί , τον όμιλό εκπροσώπησε η αθλήτρια του ομίλου μας Μάρα Δελή, η οποία έφτασε στις 16 του κυρίως ταμπλό, όπου έχασε από το νούμερο 1 του ταμπλό.

Συγχαρητήρια στον Μάριο για τις διακρίσεις του, αλλά και στην Μάρα για την προσπάθεια της και καλή επιτυχία στην αγωνιστική ομάδα του Athlisis Tennis Club, η οποία αναμένεται να συμμετάσχει στο επόμενο Ε2 Πανελλαδικό τουρνουά που θα γίνει στην Τρίπολη αρχές Αυγούστου.

Περισσότερα Άρθρα

Ο σπουδαίος Τζιμ Λόντος, προσεχώς μια σημαντική εκδήλωση

Σε λίγες εβδομάδες θα παρουσιαστεί το αφιέρωμα του Νομικού Προσώπου Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός  του Δήμου Άργους- Μυκηνών, για τον Τζιμ Λόντο που  έχει  ήδη προαναγγελθεί . ‌Η επιτροπή που έχει αναλάβει αυτό το εξαιρετικό εγχείρημα, κάνει μια ποιοτική δουλειά που θα  εντυπωσιάσει και συγκινήσει , ειδικά στη συγκέντρωση στοιχείων και μαρτυριών για τη συμβολή […]

Α1 ΕΠΣΑ: “Εξάρες” Κορωνίς Κοιλάδας και Ερμής Κιβερίου

Με 6-0 συνέτριψε τον Ηρακλή Καρυάς στην Προσύμνη η πρωτοπόρος Κορωνίς Κοιλάδας που συνεχίζει την πορεία της προς την άνοδο. Νίκη με 6-3 και για τον Ερμή Κιβερίου στη Αγία Τριάδα επί του γηπεδούχου Παναυπλιακού Ηρακλή. Αύριο (3μμ) διεξάγονται τα υπόλοιπα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής: Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητές 1. ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ […]