20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τα αναμνηστικά διπλώματα για την Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση στο Άργος

Τα Αναμνηστικά Διπλώματα για τη συμμετοχή στη Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση που έγινε στις 10 Μαρτίου 2019, δόθηκαν στους υπευθύνους των Καρναβαλικών Ομάδων.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Πέτρος Διολίτσης ευχαρίστησε για τη στήριξη και την ενεργό συμμετοχή που συνέβαλαν στη μεγάλη επιτυχία της Καρναβαλικής Παρέλασης που έγινε στην πρωτεύουσα του Δήμου Άργους Μυκηνών, το Άργος.

Η πολύ καλή συνεργασία της ΚΕΔΑΜ με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των σχολείων του Δήμου μας καθώς και όλους τους συλλόγους που κάθε χρόνο συμμετέχουν στο Καρναβάλι, αποδεικνύει ότι όλοι όσοι αγαπάμε το Δήμο μας, το Δήμο Άργους Μυκηνών, μπορούμε να πορευόμαστε από κοινού και να διοργανώνουμε επιτυχημένες εκδηλώσεις.

Περισσότερα Άρθρα

Τάσσος Χειβιδοπουλος: Δήλωση στήριξης στον Γιώργο Παπανδρέου

Γιατί με τον Γιώργο Παπανδρέου Λίγες εβδομάδες μένουν έως την εκλογή του νέου προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ. Είναι γνωστό ότι όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με την πολιτική δεν έκρυψα ποτέ τις πολιτικές μου απόψεις. Πάντα ήθελα να είμαι ειλικρινής με τους πολίτες της Αργολίδας που τόσα χρόνια με τιμούν με την εμπιστοσύνη τους. Το […]

Εγκαινιάσθηκε η έκθεση χειροποίητων δημιουργιών ART FACTORY στο Ναύπλιο

Πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 17 Αυγούστου τα εγκαίνια της έκθεσης Χειροτεχνίας στην Ισόγεια αίθουσα του Βουλευτικού από το ART FACTORY. Η Έκθεση χειροποίητων δημιουργιών ART FACTORY θα διαρκέσει έως τις 27 Αυγούστου 2020