13 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 13 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Μέσα σε αυτήν την εβδομάδα θα λάβετε ένα μήνυμα-τηλέφωνο από το άτομο που έχετε μέσα στην καρδιά σας. Οι συναντήσεις θα φέρουν και το ερωτικό ξεκαθάρισμα που τόσο καιρό τελικά περιμένετε.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Σκέψεις και συναισθήματα έχουν μπλεχτεί και μάλλον έχετε μείνει ακινητοποιημένοι, απλά περιμένοντας, από την άλλη πλευρά της σχέσης. Οι μέρες έχουν μόνο θετικές εκπλήξεις τελικώς.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Εσείς κάτω από τις πιο ευνοϊκές όψεις των εξωτερικών πλανητών έχετε σίγουρα εστιάσει στα επαγγελματικά και τα προσωπικά θέματα φίλων και λοιπής οικογένειας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Δεν θυμάστε πότε ήταν η τελευταία φορά που είχατε κάποια καλή συζήτηση με τον άνθρωπό σας. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα προκύψουν θέματα που θα δώσουν αφορμές για να είστε εσείς οι δύο πολύ πιο ήρεμοι.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Πολλά αυτά τα περίεργα που θα ζήσετε το επόμενο χρονικό διάστημα και μάλλον θα πρέπει να είστε σε κάθε επίπεδο προετοιμασμένοι για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Δεν θα αφήσετε κανέναν πια να σας πει τι θέλετε και τι μπορείτε να πετύχετε. Τις συμβουλές που σας δίνονται ίσως και να πρέπει να τις φιλτράρετε. Μερικοί από εσάς, εντός του μήνα Ιουλίου, θα κάνετε και ένα μακρινό δρομολόγιο.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Δεν θα βρείτε τίποτα καλό στο να σκαλίσετε το παρελθόν σας. Τώρα που και η οικονομική σας τύχη ανοίγει, θα μπορέσετε να κινηθείτε πολύ πιο άνετα σε κόσμο και να κάνετε φρέσκιες γνωριμίες προς πάσα κατεύθυνση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Υπάρχουν ακόμη πολλά ζητήματα που δεν επιτρέπουν σε αυτόν που αγαπάτε να πλησιάσει τόσο κοντά στη ζωή σας, όσο εσείς θα θέλατε. Από τον Αύγουστο αυτό αλλάζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Μην αφήνεστε σε ρυθμούς τρίτων, μόνο και μόνο για να δείχνετε θετικοί και καλοί. Αυτό είναι λάθος σίγουρα. Από όλα αυτά που θα δείτε και θα σας προσφερθούν, εσείς κρατήστε μόνο ό,τι αξίζει τελικώς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Με επικοινωνιακές εντάσεις θα έρθει η νέα εβδομάδα, καθώς το άτομο που αγαπάτε ίσως και να προβάλει κάποιες δυσκολίες απλά και μόνο για να σας τεστάρει, σε επίπεδο αισθημάτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Μπορεί να έχετε περάσει δύσκολα στην ερωτική σας ζωή, αλλά το τρέχον καλοκαίρι θα σας φέρει και λύσεις που μπορείτε άμεσα να εφαρμόσετε. Σίγουρα θα έρθουν και κάποιες αναπάντεχες επανασυνδέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Δεν θέλετε επί του παρόντος να κάνετε αλλαγές, μέσα στη ζωή σας και αυτό το έχει καταλάβει το ταίρι σας. Δεν θα σας πιέσει για κάτι περισσότερο, απλά και εσείς μην τραβάτε τις καταστάσεις στα άκρα.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Ο Δημήτρης Καμπόσος αποχαιρετά τον Γιάννη Κόντη

Έφυγε από κοντά μας ένας ιδιαίτερα ξεχωριστός άνθρωπος, ο φίλος, ο γείτονας, ο άνθρωπος Γιάννης Κόντης. Ότι και να πεις θα είναι λίγο για την προσφορά του στον πολιτισμό του δήμου μας. Τιμήθηκε από το Δήμο Άργους-Μυκηνών με το μετάλλιο του σταυρού. Σήμερα και για πολύ καιρό θα πενθεί ο πολιτισμός της πόλης μας, ο […]

Κικίλιας: Αυξητική εικόνα των κρουσμάτων στην Αργολίδα

«Η επιδημιολογική κατάσταση σε αρκετές περιφερειακές ενότητες δείχνει αυξητική εικόνα των κρουσμάτων, ωστόσο το παρήγορο είναι ότι στις μεγάλες περιφέρειες υπάρχει μια σταθεροποίηση» ανέφερε την Τετάρτη, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορονοϊό ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας. Συγκεκριμένα ανέφερε πως αυξητικές τάσεις παρατηρούνται σε Αχαΐα, Εύβοια, Ρέθυμνο, Ηλεία, Κορινθία, Θάσο, Αργολίδα, Βοιωτία, Κεφαλονιά, Κάλυμνο, […]