18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τα κορίτσια του ΣΔΥ Αργολίδας ετοιμάζονται να λάμψουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου διεξάγεται το προσεχές Σαββατοκύριακο στην Πάτρα και τα κορίτσια του ΣΔΥ Αργολίδας ετοιμάζονται να λάμψουν.

Η τετράδα του Γιώργου Καραπάνου στην σκυταλοδρομία 4Χ400μ. με τις Ελπίδα Καρκαλάτου, Ειρήνη Γεωργαλά, Ελπίδα Τόκα και την Κατερίνα Δαλάκα…ξαναβρίσκεται με στόχο τι άλλο; Την κορυφή και το Πανελλήνιο ρεκόρ. Αυτό δηλαδή που έκανε το χειμώνα στον κλειστό.

Ατομικά, η Καρκαλάτου και η Γεωργαλά θα αγωνιστούν στα 200μ. και 400μ, η Τόκα στα 400μ. εμπόδια και η Δαλάκα έχει δηλωθεί στα 100μ.

Καλή επιτυχία σε όλες!!!

Περισσότερα Άρθρα

Τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα 14 Ιουλίου

Σαν σήμερα 14 Ιουλίου συνέβησαν τα εξής: 1789: Πέφτει η Βαστίλη, σηματοδοτώντας την έναρξη της Γαλλικής Επανάστασης (εθνική εορτή της Γαλλίας). 1867: Ο Σουηδός βιομήχανος εκρηκτικών Αλφρεντ Νόμπελ επιδεικνύει ενώπιον Αγγλων ειδικών τη νέα του εφεύρεση, τη δυναμίτιδα. 1919: Ελληνικό στρατιωτικό τμήμα παρελαύνει τιμητικά στη Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων στο Παρίσι, κατά τον λαμπρό εορτασμό […]

Χωρίς φιλάθλους τα παιχνίδια των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων

Όπως ανακοίνωσε η ΓΓΑ τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα θα πραγματοποιηθούν χωρίς κόσμο στις εξέδρες με τα μέτρα να είναι εξίσου αυστηρά με αυτά που τηρούνται στην Super League 1. Η ουσία είναι ότι παραμένει σε ισχύ η απαγόρευση θεατών στα γήπεδα ενώ σε κάθε περίπτωση σε εγκατάσταση γηπέδου για ποδοσφαιρικό ερασιτεχνικό αγώνα δεν θα πρέπει να […]