20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τα μοιράστηκαν όλα στο Κρανίδι

 

Για τη 10η αγωνιστική στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής,  Ερμιονίδα και ΠΑΟ Βάρδας αναδείχτηκαν ισόπαλες  με σκορ 1-1.

Στο ματς που έγινε σε βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Κρανιδίου από την πολλή βροχή που είχε προηγηθεί, αλλά και το ψιλόβροχο κατά την διάρκεια του αγώνα. Κι όπου πάντως έγινε καλό παιγνίδι, με την ομάδα της Βάρδας να αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις.

Στο πρώτο ημίχρονο κάθε ομάδα είχε από δύο επικίνδυνα σουτ (του ΠΑΟΒ, πρώτα με τον Σαμπανέι στις αρχές, κι έπειτα με τον Ρουγκάλα) αλλά δεν υπήρξε κάτι αξιόλογο, έως το 43′ που η ηλειακή ομάδα κατάφερε κι έκανε το 0-1 με γκολ από τον Κάρδαρη που σούταρε εύστοχα μετά από ενέργεια και γύρισμα του Αγουρίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ερμιονίδα μπήκε καλύτερα και προσπάθησε να ανατρέψει το σκορ. Κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 64′ με τον “μόνιμο” σκόρερ της Ποζατζίδη, σε μια φάση που πάντως είχε και δόση τύχης αφού προηγήθηκε σέντρα, η μπάλα κόλλησε στην περιοχή της Βάρδας, και τελικά ο επιθετικός την έστειλε στα δίχτυα.

Στο ίδιο διάστημα, επίσης, είχαν από ένα σουτ οι Ποζατζίδης, Μπαρμπέρος, τα οποία πάντως δεν ήταν ιδιαίτερη απειλή, ενώ ο Ποζατζίδης είχε και μια κεφαλιά από εξαιρετική θέση πάνω στον γκολκήπερ.
Η Βάρδα που αντιμετώπισε και δυο προβλήματα πρόωρων αποχωρήσεων από το ματς λόγω τραυματισμού, είχε την μεγάλη της ευκαιρία στο 64′ για να σκοράρει και δεύτερη φορά όταν ο Βαζ βγήκε τετ-α-τετ με την εστία αλλά τον σταμάτησε ο Γαβαλάς.

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: Γαβαλάς, Παναγόπουλος, Πιριτζάους, Κατσιαμπάς, Παπαεμμανουηλιδης, Μπαρμπέρος, Καρούτης, Εσκουδέρο, Τριμπόνιας (60′ λ.τρ. Κατσιαμήτας), Ποζατζίδης, Γουάτσον (80′ Μερκούρης)

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: Λαδάς, Λιόσης, Χριστόπουλος, Νικολακόπουλος, Σιδέρης, Ρουγκάλας, Αγουρίδης, Ντόμας, Βαζ, Σαμπανέι (37′ λ.τρ. Μακρής), Κάρδαρης (52′ λ.τρ. Παναγάκης)

ΠΗΓΗ: iliaoikonomia.gr

 

Περισσότερα Άρθρα

Στον Λάκωνα Βασίλη Παντελεάκη η «χρυσή φανέλα» του Red Bull MotoGP Rookies Cup!

Ο 14χρονος Βασίλης Παντελεάκης από τις Κροκεές Λακωνίας, πρώτευσε στον διαγωνισμό της «χρυσής φανέλας» του Red Bull MotoGP Rookies Cup Δημοφιλέστερος υποψήφιος αναβάτης για την «χρυσή φανέλα» (Golden Bip) που διοργάνωσε το Red Bull Moto Rookies Cup αναδείχθηκε ο Βασίλης Παντελεάκης. Ο 14χρονος Έλληνας οδηγός ξεχώρισε μέσα από 240 συμμετοχές, ενώ σημαντική αναγνώριση είναι ότι […]

Πολυνίκης Ναυπλίου: Πάτησε…γκάζι στην επανάληψη

Ο ΓΑΣ Ναυπλίου Πολυνίκης επικράτησε 31-22 της Ακαδημίας των Σπορ στην έδρα του σε παιχνίδι για την Α2 Ανδρών. Ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, όμως οι γηπεδούχοι ανέβασαν σταδιακά στροφές στο δεύτερο μέρος για να φτάσουν στη νίκη επί των Πατρινών. ΓΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 31-22 Τα πεντάλεπτα: 4-2,7-4, 10-6, 11-9, 12-11, 13-12 […]